základní část, 22. kolo
27.01.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Rangers FC 0:2

Vedoucí celek skotské Premier League Rangers si po lehkém vítězství 2:0 na hřišti St. Mirrenu vytvořili na čele tabulky už desetibodový náskok na druhý Celtic. Vítězství Rangers zajistili svými brankami Davis a Novo.

Rangers vstoupili do utkání skvěle, první velkou příležitost dostali ve druhé minutě a dokázali ji využít. Lafferty poslal míč napříč obranou St. Mirrenu. Miller, který stál v ofsajdu, se míče nedotkl a Davis pohodlně prostřelil překvapeného gólmana. St. Mirren se snažil vrátit do hry, připsal si ale jen několik slabých pokusů.

Hosté byli dál nebezpečnějším týmem. Laffertyho, který překonal několik obránců, zastavil až gólman Gallacher. Blízko druhému gólu Rangers byl McCulloch, jeho střela však pouze orazítkovala tyč. Energický Davis dál strašil defenzivu domácích, jeho další pokus musel vyrážet Gallacher a Novo se k dorážce nedostal.

Další střelu McCuloche vyrazil Gallacher, o chvíli později na druhé straně mířil Brady pouze do postranní sítě a McGregor lapil nebezpečný míč od Dormana. Gallacher dál držel St. Mirren nad vodou, když znovu zasáhl proti Laffertyho střele. Rangers se však nakonec druhého gólu dočkali v 86. minutě. Útočník Novo získal míč a s pomocí brankové konstrukce prostřelil Gallachera na konečných 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele