základní část, 28. kolo
06.03.2010 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Rangers FC - St. Mirren FC 3:1

Rangers se dál vezou na vítězné vlně a zejména díky dvěma gólům Lee McCullocha porazili v sobotu 3:1 St. Mirren. Hosté přitom v utkání vedli, dva góly McCullocha a jeden Nova ale nakonec rozhodly o vítězi zápasu.

Utkání začalo ve vysokém tempu, dalekonosná střela Higdona zatím letěla pouze nad bránu. Na druhé straně udělal důležitý obranný zákrok Mair, který tak zneškodnil střelu Boyda. St. Mirren měl dobrý začátek zápasu a nebezpečná byla střela Thomsona, se kterou měl McGregor problémy. Ještě blíže gólu byli domácí, Davis ale z volného kopu trefil brankovou konstrukci a i když se míč odrazil zpět, Papac mířil z dorážky mimo bránu.

Přesně po půlhodině hry se vedení ujali hosté, když Carey skvěle zahrál volný kop, na který neměl McGregor šanci zareagovat. Rangers však během dvou minut srovnali stav, volný kop Kevina Thomsona dostal McCulloch a s nechtěnou pomocí Innese míč propadl do brány. Domácí se mohli dostat do vedení ještě před koncem první půle, ale Wilsonovu střelu Gallacher skvěle vyrazil. Rangers však na gól dlouho nečekali, hned v první minutě druhé půle dostal míč McCulloch a dostal domácí do vedení 2:1.

Rangers byli ve druhé půli aktivnější než soupeř a gólové parametry měla i střílená přihrávka Millera, na kterou jen těsně nedosáhl Beasley. O chvíli později navíc po volném kopu Thomsona mířil Beasley do brankové konstrukce. V 78. minutě bylo o vítězi rozhodnuto, po Davisově volném kopu mířil přesně Novo a zvýšil na 3:1. St. Mirren měl šanci snížit po Careyho centru, O'Donnell se ale netrefil mezi tyče. Když se gólově neprosadil ani Dargo, měli znovu šanci domácí, v nastaveném čase však už jen potřetí v utkání orazítkoval míč brankovou konstrukci, tentokrát po střele Whittakera.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele