základní část, 11. kolo
07.11.2009 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Mirren FC 2:1

Dva góly útočníka Krise Boyda rozhodly o vítězi utkání mezi Rangers a St. Mirrenem. Boyd dostal domácí do vedení už v první minutě a ve druhém poločase stav ještě zvýšil. Na konečných 2:1 už jen snižoval O'Donnell.

Boyd se vrátil do základní sestavy domácích, ve které nebyl pro utkání na hřišti rumunského Urziceni. A právě kanonýr Rangers vstřelil jeden z nejrychlejších gólů historie SPL, když se trefil už po devatenácti sekundách hry. Ke střele se jako první dostal Fleck, jeho ránu však Gallacher vyrazil pouze k Boydovi, který zařídil rychlé vedení Rangers. Omráčený St. Mirren dělal chyby, Naismith ani Fleck jich však nevyužili. Na druhé straně střílel Dorman, McGregor ale podržel domácí tým.

McGregor měl práci i nadále, do pokutového území se dostal Mehmet a brankář Rangers musel míč vyrazit. St. Mirrenu vyšel závěr poločasu, v tom druhém však znovu nezačal dobře. Obránce Potter si neporadil s vysokým míčem a pustil do šance Nova s Boydem, zdvojnásobení vedení ale ještě nepřišlo. O chvíli později zkoušel letící míč uklidit za bránu Murray a trefil přitom tyč vlastní brány.

Druhý gól Rangers ale přesto přišel, Beasley našel volného Nova, ten přihrál napříč pokutovým územím Boydovi, který zvýšil na 2:0. Boyd mohl zaznamenat i hattrick, ale jeho hlavička trefila tyč Gallacherovy brány. V závěru zápasu už jen snížil O'Donnell, Rangers však o vítězství 2:1 nepřišli.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele