základní část, 12. kolo
21.11.2009 16:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Rangers FC - Kilmarnock FC 3:0

Rangers se minimálně do neděle mohou radovat z prvního místa tabulky, v dnešním utkání proti Kilmarnocku totiž nezaváhali a vyhráli 3:0. Góly domácích vstřelili Boyd, Miller a Whittaker, skvělý výkon navíc v bráně podal McGregor.

Kilmarnock do utkání vstoupil aktivněji a po centru Haye musel vyrážet Kyleovu střelu gólman McGregor. Domácí se však rychle vzpamatovali a už po sedmi minutách hry se ujali vedení. Thomson našel nabíhajícího Krise Boyda a ten z okraje pokutového území chladnokrevně zakončil. Boyd si tak připsal již čtrnáctý gól proti svému bývalému klubu. Na druhé straně se o vyrovnání pokusil Pascali, ale McGregor předvedl další důležitý zákrok.

Pokus Stevena Naismithe dokázal vyrazit brankář Brown, přesto šli Rangers brzy do dvougólového vedení. Ve 24 .minutě hry poslal McCulloch centr a míč do brány usměrnil Miller. Kilmarnock měl šance, dalekonosnou ránu Kylea ovšem McGregor vyrazil. Autor druhého gólu Miller pomohl Rangers ke zvýšení vedení, když ve 35. minutě přihrál Whittakerovi, jenž napodruhé překonal brankáře hostů.

Pascaliho střelu McGregor chytil, stejně jako pokus Skeltona, který málem využil špatného odkopu Davida Weira. Rangers ještě posílil příchod Kylea Laffertyho, jehož zakončení v 72. minutě ale dokázal vyrazit Fowler. Nebezpečnou střelu vyslal na McGregora z volného kopu Hay, brankář Rangers byl ale bezchybný a udržel čisté konto.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele