základní část, 21. kolo
23.01.2010 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Heart of Midlothian 1:1

Jednadvacetiletý Andrew Little se ve svém čtvrtém zápase za Rangers dokázal poprvé prosadit. V poslední minutě dokonce zachránil domácím favoritům alespoň bod proti oslabenému Hearts.

První šanci zahodil hostující Nade, když v šesté minutě střílel z dobré pozice nad branku. V celé první půli pak bylo na hřišti jediné mužstvo. Po pěti minutách musel zasahovat Kello proti nebezpečnému pokusu Laffertyho.

Hostující brankář si poradil i s pokusy z dálky, které na něj vyslal nejprve Davis a po půlhodince hry Fleck. Hlavičkou se předtím neprosadil ani Broadfoot, který po přímém kopu hlavičkoval mimo. Do přestávky tak Rangers svého tlaku nevyužilo a stav zůstal bezbrankový.

Jedenáct minut po začátku druhé půle mířil jen lehce nepřesně Fleck, jehož pokus zpoza vápna si vyžádal potlesk publika. Po dalších osmi minutách se dostal blízko brankáři Lafferty, nevyslyšel lépe postaveného Davise a jeho pokus dokázal pokrýt Kello.

Situaci pro Hearts ještě zhoršil Nade, který dostal během čtyř minut dvě žluté karty. Za odkopnutí míče ve frustraci se tak mohl jít předčasně sprchovat. Jenže hned po dvou minutách přišel šok pro domácí. Wallace potáhl míč, který se se štěstím dostal k Robinsovi, a ten těsně před Papacem dokázal přesně zakončit.

Když už se zdálo, že Rangers početní i herní převahu nedokážou přetavit ani v jediný bod, přišla poslední minuta hry. McCulloch se svou střelou ještě neuspěl, ale mladý Little se po pár minutách na hřišti stal hvězdou zápasu, když pohotovou dorážkou rozvlnil síť hostujícího týmu.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kkti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele