základní část, 23. kolo
30.01.2010 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Falkirk FC 3:0

Rangers dál drží svůj desetibodový náskok na čele tabulky před Celticem, s Falkirkem si poradili lehce 3:0. Do vedení poslal Rangers v 18. minutě Davis, ve druhém poločase zvýšil Fleck a závěrečnou branku utkání si připsal Whittaker.

Po dalekonosné střele Papace musel gólman Falkirku Olejnik zasahovat už na začátku utkání, tentokrát ale ještě míč za svá záda nepustil. O pár minut později však McLean fauloval Laffertyho a Davis svůj volný kop lépe umístit nemohl, 1:0. Falkirk mohl brzy srovnat, Arfieldovu střelu ale McGregor lehce chytil.

Rangers byli i ve druhém poločase aktivnějším týmem, po centru Davise ale Lafferty nemířil přesně. Novo se ve druhém poločase posunul do středu útoku a hned měl šance ke skórování, jeho první střelu ale zablokoval Barr a druhou namířil vysoko nad bránu. Tlak však nakonec Rangers využili, v 57. minutě Davis našel Flecka, na jehož zakončení Olejnik nedosáhl, 2:0.

Davis měl prsty i ve třetí brance Rangers, krásnou přihrávkou vyslal dopředu Whittakera, který mířil přesně do vzdálenějšího rohu brány, 3:0. Sám Davis mohl skórovat po přihrávce Naismithe, tentokrát ale mířil mimo. Papace nahradil v týmu Rangers Steven Smith a po pár minutách na hřišti mohl vsítit i gól, jeho ránu však Olejnik vyrazil na roh. Rangers zaslouženě zvítězili nad Falkirkem 3:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele