základní část, 6. kolo
26.09.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Aberdeen FC 0:0

Rangers ztrácí stále více bodů na vedoucí Celtic, proti Aberdeenu totiž zaznamenali už třetí remízu v řadě. Na Ibrox Parku dokázali domácí pouze remizovat 0:0.

Už v prvních minutách hry fauloval Mulgrew unikajícího Naismithe a z následného přímého kopu prověřil Langfielda Rothen. Hráči Rangers vyražený míč do brány nedostali a Mulgrew šanci zlikvidoval včasným odkopem. Další střelu na bránu měl rovněž Rothen, ale stejně jako v případě Millera nedokázal šanci proměnit.

Útok Rangers nebyl příliš nebezpečný, Boyd totiž seděl pouze na lavičce a Lafferty je stále zraněný. Další Rothenův volný kop vyrazil Langfield, jenž zneškodnil i pokus Nova. Aberdeen byl krátce před poločasem donucen sáhnout ke střídání a zraněného Ifila nahradil Duff. Chvíli poté se mohl z gólu radovat McDonald, ale jeho hlavičku lapil McGregor.

Hosté vstoupili do druhé půle mnohem lépe a s další hlavičkou McDonalda měl McGregor velké problémy. O pár minut později mířil nad bránu Considine. Walter Smith chtěl posílit útok a na hřiště proto poslal Boyda, ani on však chabou koncovku nezlepšil. Naopak Aberdeen stále útočil a hlavička Considina letěla těsně nad bránu.

Rangers na konci zápasu výrazně otevřeli hru a Boyd mířil ve velké šanci mimo bránu. Hned z další akce nastřelil Novo tyč. Navzdory závěrečné převaze Rangers si ani jeden z klubů vítězství nevysloužil a zápas tak skončil 0:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele