základní část, 5. kolo
19.09.2009 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Rangers FC 0:0

Rangers už podruhé za sebou v domácí lize nečekaně zaváhali a ztratili dva body. V zápase s Kilmarnockem, který nakonec skončil bezbrankovou remízou, dohrávaly oba týmy v deseti.

První střelu na bránu si připsal bývalý hráč Kilmarnocku, Steven Naismith, jehož pokus si však gólman pohlídal. Jinak toho první půle moc nenabídla, ani jeden z týmů se do útoku nezapojoval a hru kouskovaly fauly. Těsně před poločasovou přestávkou fauloval Pedro Mendes Brysona a od rozhodčího uviděl druhou žlutou kartu. Mendes se tak stal už třetím hráčem Rangers, který v této sezóně nedohrál kvůli červené kartě zápas.

Rangers se po vyloučení Mendese zapojili do útočné akce a nebezpečnou střelu Papace musel vyrazit Brown. Po přestávce měli navrch domácí a Hamillův pokus nadělal brankáři McGregorovi problémy. Dokonce dvakrát mohl Kilmarnock dostat do vedení Invincibile, ani jedna střela však v bráně neskončila.

Killie dál dostávali Rangers do velkého tlaku a pokus Hamilla vyrazil McGregor na tyč. Na druhé straně měl jednu z mála příležitostí mladý Fleck, Brown ale balón chytil. Devět minut před koncem zápasu přišlo vyloučení i na straně Kilmarnocku, kdy za faul na Davise dostal druhou žlutou Pascali. Navzdory vyloučení mohl Kilmarnock zvítězit, se střelou Sammona si ovšem McGregor skvěle poradil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele