základní část, 20. kolo
16.01.2010 13:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Rangers FC 0:1

Rangers se dokázali vyrovnat s absencí útočné dvojice Miller, Boyd a z Hamiltonu si odváží výhru 1:0. Hosté nastoupili do zápasu v útoku s Laffertym a Novem a právě druhý jmenovaný zajistil v 78. minutě Rangers tři body.

První střelu v zápase si připsal Lafferty, nemířil ale přesně a vyběhnutého Černého nepřekonal. Na druhé straně našel Hastings dobře postaveného Paixaa, Portugalec ale mířil pouze do rukavic gólmana McGregora. Accies byli i dál nebezpeční, když po další přihrávce Hastingse střílel Mensing, Wilson ale míč odvrátil mimo bránu.

Mensing se o pár minut později ocitl v další příležitosti, když ho přesnou přihrávkou našel Paixao, pod tlakem obrany však nebyl schopný ohrozit bránu. Proti střele Antoinea-Curiera zasáhl na poslední chvíli kapitán David Weir a na konci prvního poločasu ještě zkoušel překvapit Černého Steven Davis.

Rangers se ve druhém poločase zlepšili, Whittakerova střela skončila mimo bránu a proti hlavičce dlouhána Laffertyho musel zasahovat Černý. Na straně Hamiltonu mířil pouze do postranního pletiva Antoine-Curier a Paixaova střela skončila v rukou McGregora. Hosté nahradili Broadfoota za čerstvého Flecka a právě mladík Rangers se výrazně podepsal pod jediný gól zápasu.

Fleck dostal na okraji pokutového území míč od Papace a střílel, míč sice ještě Černý vyrazil, Novo ho ale z těsného úhlu dorazil do brány. Lafferty byl v útoku Rangers zklamáním, další jeho pokus lehce chytil Černý, který si poradil i se střelou Papace. Rangers do konce utkání Hamilton k ohrožení brány nepustili a domů si odváží plný počet bodů.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele