základní část, 32. kolo
11.04.2009 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Rangers FC - Motherwell FC 3:1

Rangers v utkání proti Motherwellu nezaváhali a po výhře 3:1 se znovu přiblížili vedoucímu Celticu. Už ve druhé minutě poslal Rangers do vedení Velička, chvíli poté zvýšil Boyd a pár minut před koncem poločasu snižoval Sutton. Druhý gól Boyda po hodině hry ale pojistil Rangers zisk tří bodů.

Rangers vstoupili do zápasu famózně a už ve druhé minutě vedli po gólu Veličky. U zrodu šance byla střela Boyda, poté míč dostal Klimpl, ale špatným odkopem nabídl gól Veličkovi, který se nemýlil. O osm minut později už domácí celek vedl o dvě branky. Po krásné přihrávce Whittakera dostal míč Boyd a poslal přesnou ránu do vzdálenějšího koutu brány Smithe.

Motherwell nečekaně udeřil ve 37. minutě, když po dlouhé přihrávce Hammilla zachytil balón nabíhající Sutton a snížil na 1:2. Ačkoliv byli Rangers po utkání proti St. Mirrenu uprostřed týdne jistě unavenější než soupeř, například na Boydovi to nebylo poznat a skotský útočník znovu prověřil Smithe.

Ve druhé půli měl také první střelu Boyd, Smith ale jeho pokus vyrazil. Na druhý gól v zápase ale kanonýr Rangers dlouhou nečekal. V 65. minutě byl Mendes faulován v pokutovém území a následnou penaltu Boyd bez problémů proměnil. Rangers byli jasně lepším týmem a kdyby v posledních minutách hry nevyrazil Smith gólovou střelu Whittakera, mohl být gólový rozdíl ještě větší.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele