základní část, 2. kolo
16.08.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Heart of Midlothian 2:0

Na Ibrox Parlu se překvapení nekonalo, ve 37. minutě totiž domácím vystřelil tři body Kyle Lafferty. V 74. minutě obdržel Saulius Mikoliunas červenou kartu a Rangers dokázali v závěrečných minutách hry své vedení ještě zvýšit po proměněné penaltě Boyda.

Do zápasu vyběhl i nováček v dresu Rangers, Pedro Mendes, jenž svůj debutový zápas odehrál jen 24 hodin poté, co přišel z Portsmouthu. Na začátku zápasu byl vidět především Kyle Lafferty, který ale plýtval šancemi. Do větší šance se dostala i dvojice Andrius Velička s Krisem Boydem, ovšem skotský útočník nedokázal zakončit. Jinak byla hra vyrovnaná a oba týmy úporně bránily.

Před koncem poločasu vznikla pro Rangers velká šance, na jejímž konci byl Kyle Lafferty, jehož gól znamenal vedení domácích 1:0. Po startu druhé půle se do velké příležitosti dostal Andrius Ksanavicius, jehož přesnou střelu dokázal vytěsnit až gólman Allan McGregor. Po krátkém čase se ukázal i Mendes, na jehož přihrávku ovšem nikdo nedosáhl.

V 74. minutě hry dostal Saulius Mikoliunas červenou katru za tvrdý faul na Millera a při odchodu ze hřiště byl vypískán. Hearts se přesto nevzdávali a střela Drivera byla zablokována až rukou. Rozhodčí však pokutový kop neodpískal. Ještě v nastaveném čase dostali Rangers další velkou šanci. Lee Wallace srazil v pokutovém území Millera a Boyd penaltu s přehledem proměnil. Rangers zvítězili nad Hearts 2:0.

Autor: Vít Sedlák / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele