základní část, 22. kolo
17.01.2009 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Rangers FC - Falkirk FC 3:1

Rangers si připsali další vítězství, 3:1 vyhráli nad Falkirkem. Přitom outsider zápasu se ujal vedení díky brance Lovella, ve 45. minutě ale vyrovnal z penalty Boyd a tentýž hráč zařídil deset minut před koncem zápasu vedení. Na konečných 3:1 upravil stav Davis.

Falkirk se do vedení dostal po dvanácti minutách hry, kdy se po přihrávce McCanna dostal k míči Lovell a chladnokrevně prostřelil McGregora. Rangers mohli okamžitě vyrovnat, chybu gólmana Olejnika a obránce Bullena ale nikdo nepotrestal. Rangers se dožadovali penalty po faulu na Boyda, rozhodčí ale odmával pokračování hry.

O chvíli později selhala obrana Falkirku, Millerova střela ale letěla mimo bránu. Olejnika zdálky otestoval Papac, ani on však nevyrovnal. To se povedlo až těsně před koncem první půle Boydovi, který proměnil pokutový kop za faul Cregga.

Falkirk zahrozil i na začátku druhého poločasu, Lovellův dlouhý míč ale lapil McGregor. V 51. minutě byl po nebezpečném faulu na Mendese vyloučen Cregg a Falkirk hrál v deseti. Další šanci domácího týmu měl Fleck, Olejnik si ale s jeho střelou poradil.

Třináct minut před koncem zápasu obdržel červenou kartu Papac, který velice tvrdě fauloval Stewarta. Rangers se do vedení dostali až v 80. minutě, kdy Olejnik vyrazil střelu Nova, Boyd ale míč dopravil do sítě. V posledních minutách Rangers své vedení ještě zdvojnásobili, když se trefil Davis.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele