základní část, 12. kolo
09.11.2008 15:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Rangers FC 0:4

Rangers jsou stále ve skvělé formě, po pětigólovém přídělu Invernessu nadělili v tomto kole čtyři branky Kilmarnocku. Ten ovšem dlouho vzdoroval, ve druhé půli ale inkasoval hned čtyři góly.

Rangers se díky tomuto vítězství stále drží o dva body za vedoucím Celticem, zatímco Kilmarnock kvůli již čtvrté prohře v řadě spadl až na šesté místo. Kilmarnock měl už v prvních minutách hry v obraně problémy, Broadfoot ovšem zazmatkoval a netrefil se do brány. V útoku byl Kilmarnock aktivní a nebezpečnou ránu vyslal z okraje pokutového území Gibson. Ve 28. minutě byl v pokutovém území faulován Boyd a sám útočník Rangers se postavil k míči. Combe však směr střely vystihl a míč chytil.

Boyd se nezabýval zmařenou šancí a ve 30. minutě po jeho střele zazvonila tyč Combeho brány. O pár minut později Mendes našel Nova a i on mířil do tyče brány Kilmarnocku. Boyd měl další obrovskou šanci, dostal se do pokutového území, ale místo gólové střely pod tlakem obránců spadl. Pokutového kopu se však tentokrát dožadoval marně.

Až v 50. minutě se po rohovém kopu Rangers dočkali zasloužené branky, kterou vstřelil Weir. O tři minuty později uvolnil Miller Boyda a útočník Rangers zvýšil na 2:0. Kilmarnocku se nedařilo vyvést míč a Combe musel zasahovat po střelách Broadfoota i Boyda. Rangers dostali v posledních deseti minutách hry tvrdou ránu, na nosítkách byl odnesen zraněný Thomson. Přesto v 87. minutě dal třetí gól Rangers po centru Davise Miller a gólovou tečku stanovil v 90. minutě také přesně střílející Whittaker.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Maverick 65

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele