základní část, 16. kolo
29.11.2008 13:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Rangers FC 2:1

Rangers nedokázali napodobit skvělé výkony z poslední doby a Hearts podlehli 1:2. Domácí si tak připsali již páté vítězství v řadě a to ještě dohrávali zápas v deseti lidech.

Domácí zahrozili již v prvních minutách zápasu, kdy musel Allan McGregor zasahovat po střele Drivera. Rangers měli příležitost dostat se do vedení po patnácti minutách hry, kdy na okraji pokutového území hrál rukou Neilson. Střela Boyda však gólmana MacDonalda nezaměstnala. Hearts se ve dvacáté minutě zápasu ujali vedení. Na hlavičku Berry dokázal McGregor zareagovat, z dorážky se však už nemýlil Zaliukas.

Po dalších třech minutách vedli domácí již o dvě branky. Tak jako u předchozí trefy, hlavičkoval po centru Aguiara Berra, McGregor míč vyrazil, tentokrát byl však na správném místě Kingston a oslavil svůj návrat po zranění gólem. Rangers se však rychle dostali do hry. Adam zahrál volný kop k blízkosti brány Hearts a Karipidis si míč hlavou nešťastně poslal do vlastní brány.

Na začátku druhé půle nebezpečně střílel Mendes, Berra však míč hlavou vytěsnil mimo bránu. Na druhé straně měl šanci Kingston, ale druhý gól v zápase si nepřipsal. Po faulu na Burka byl v 76. minutě vyloučen Wallace a domácí dohrávali v deseti. Ještě v nastaveném čase měl šanci na vyrovnání Broadfoot, mířil ale mimo. Hearts tak zvítězili nad Rangers 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

HEARTS perfekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele