základní část, 10. kolo
25.10.2008 13:30 CET
1 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Rangers FC 1:3

Kris Boyd umlčel kritiky, když dvěma góly dopomohl k vítězství Rangers na hřišti Hamiltonu. Ve 26. minutě šli do vedení domácí gólem Eastona, poté ale Boyd dvěma trefami stav otočil a vítězství hostů ještě pojistil Novo.

Silný déšť a vítr nepřidaly dnešnímu zápasu na kráse a Walter Smith může být díky vydřené výhře 3:1 šťastný. Hamilton překvapil, do zápasu vyběhli tři nezkušení hráči, Gibson, Akins a McClenahan. Oba týmy se snažily držet co nejdéle míč na svých kopačkách a postupně se dostávat k bráně soupeře. Ve 26. minutě byli domácí fanoušci u vytržení, k míči se totiž po přímém volném kopu dostal Easton a prostřelil gólmana McGregora.

Rangers se snažili o vyrovnání, často ale neúspěšně. Až ve 42. minutě dostali šanci kopat pokutový kop. Broadfoot našel v pokutovém území Millera a toho fauloval McClenahan. S pokutovým kopem si poradil Kris Boyd a vyrovnal stav na 1:1. Po přestávce se už vedení ujali favorité zápasu a znovu u toho byl Boyd, který dal na 2:1. Tomáš Černý v bráně Hamiltonu neměl žádnou šanci míč chytit. Český gólman se ukázal o chvíli později, kdy parádně chytil nebezpečnou ránu Millera. V 80. minutě už byl výsledek zápasu téměř jistý, Nacho Novo totiž zvýšil na konečných 3:1 pro Rangers.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele