základní část, 31. kolo
05.04.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Falkirk FC - Rangers FC 0:1

Rangers ve Falkirku nezaváhali a po výhře 1:0 se stále drží tři body za vedoucím Celticem. Výhru hostujícího týmu zařídil po devíti minutách hry kanonýr Kris Boyd, pro kterého to byl už pětadvacátý gól sezóny.

Rangers vstoupili do zápasu podle očekávání bez potrestaných Fergusona a McGregora, na hře to však v úvodních minutách poznat nebylo. Při prvním skutečném útoku našel Mendes nalevo Nova, ten přihrál volnému Boydovi a útočník Rangers zařídil svému týmu vedení 1:0. Falkirk se snažil odpovědět, pokus Arfielda ale vytěsnil gólman Alexander.

Aktivní byl v zápase zejména Novo, jenž se posléze dostal do dvou příležitostí, tu první a větší z nich, ale zastavil McNamara. V úvodní půli toho k vidění mnoho nebylo a diváci tak doufali, že ve druhém poločase se dočkají lepšího fotbalu.

Do dobré příležitosti se na počátku druhé poloviny zápasu probojoval O'Brien, střela se mu ale nepovedla, mířil vysoko nad bránu. Štěstí zkoušeli z dálky postupně Scobbie, Cregg a Finnigan, neškodně ale mířili mimo bránu. Falkirk Rangers delší dobu tlačil, Alexander ale zasahovat nemusel. Jedinou šanci Rangers ve druhé půli měl Mendes, mířil ale hodně vysoko, přesto jeho tým zvítězil 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele