základní část, 23. kolo
24.01.2009 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Rangers FC 0:0

Rangers nedosáhli v zápase proti Aberdeenu na vítězství a promarnili šanci na posunutí se na čelo ligové tabulky. Vyrovnaný zápas skončil bezbrankovou remízou.

Hosté nastoupili překvapivě bez nejlepšího střelce Krise Boyda, který seděl pouze na lavičce náhradníků. První větší šanci v utkání měl Fleck, ale jeho výstřel mířil nad Langfieldovu bránu. Na druhé straně se po faulu McCullocha zahrával volný kop, Mulgrewovu ránu ale vyrazil McGregor. Gólmana Rangers otestoval o chvíli později Mackie, brankář hostí byl ale bezchybný.

Příležitosti k zajištění vedení Rangers měli poté kapitán Ferguson i Fleck, ani jeden však míč do brány Aberdeenu nedostal. Velmi aktivní byl v zápase Mackie, jehož centr ovšem McDonald hlavou do brány nenasměroval. Ve 29. minutě nebezpečně střílel McCulloch, Langfield míč pouze vyrazil, Miller ale šanci neproměnil i kvůli ofsajdu.

První půle se blížila ke konci a jednu z posledních šancí měl Mendes, brankář Aberdeenu byl ale stoprocentní. Na začátku druhé půle přišla pro Aberdeen špatná zpráva, brankářská opora se totiž při jednom ze zákroků zranila a musel ji nahradit Bossu. Do velké šance se dostával Fleck, Foster ale obraným zákrokem ubránil bezbrankový stav.

Šest minut zbývalo do konce utkání, když střela Nova orazítkovala tyč brány Aberdeenu. Na konci zápasu se ještě do šance dostával Boyd, jeho střelu ale zblokoval Severin. V nastaveném čase ještě zkusil štěstí Bougherra, avšak neúspěšně.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele