základní část, 3. kolo
23.08.2008 13:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Aberdeen FC - Rangers FC 1:1

Rangers ve třetím ligovém kole poprvé přišli o body, s Aberdeenem jen remizovali 1:1. Do vedení šli hosté ve 24. minutě, gólem Davida Weira, ovšem ještě do přestávky stačil vyrovnat Derek Young. Do konce zápasu se výsledek už nezměnil.

První větší šanci zápasu měli hosté. Nacho Novo obešel v pokutovém území Aberdeenu Considineho, střela však byla nepřesná a letěla mimo bránu. Rangers měli dále převahu, ovšem v gól se jim šance prozatím proměnit nepodařilo. Ve 24. minutě už ale Aberdeen inkasoval. Volný kop zahrával Kevin Thomson, v pokutovém území Aberdeenu se k hlavičce dostal David Weir a míč zapadl do brány.

Španěl Novo byl po půlhodině hry znovu v šanci, ale jeho střela mířila mimo tyče. Bezzubé útoky Aberdeenu dokázal lehce kontrolovat gólman Rangers Allan McGregor, jeho tým měl míč převážně na svých kopačkách. Ovšem ve 45. minutě Aberdeen nečekaně udeřil, k míči se dostal Derek Young a překonal gólmana hostů.

V 52. minutě byla k vidění další branková příležitost, Novo však ani tentokrát bránu netrefil. Gólman Langfield se málem zapříčinil o další gól ve své síti, driblováním chtěl pobavit diváky a Boyd byl blízko gólu. V nastaveném čase přišla po nezáživné druhé půli další velká šance. Mendes našel Beasleyho, který prostřelil gólmana Langfielda. Ovšem rozhodčí odpískal ofsajd a chvíli poté byl zápas ukončen. Rangers remizovali s Aberdeenem 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele