základní část, 13. kolo
19.05.2008 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

St. Mirren FC - Rangers FC 0:3

Rangers museli v St. Mirrenu zvítězit, jinak by si ještě více zkomplikovali boj o titul, to ale nedopustili a tlak ustáli více než dobře. Už ve 4. minutě zajistil hostům vedení Boyd, ve 24. minutě a 69. minutě se ještě trefil Darcheville a pojistil tak výhru na 3:0.

Domácí se nestačili ani pořádně rozkoukat a už ve 4. minutě inkasovali. Steven Davis zleva nacentroval do pokutového území, Kirk Broadfoot míč ještě posunul volnému Boydovi, který neměl se zakončením žádné problémy. Domácí málem ihned odpověděli brankou, hlavičku Willa Haininga ale lapil gólman Neil Alexander. O chvíli později mířil nad bránu Rangers Stephen McGinn. Rangers své vedení ještě dokázali zvýšit. O'Donnell ztratil míč, Davis ihned našel Jeana-Clauda Darchevilla a francouzský útočník z hranice vápna vystřelil nechytatelně k tyči. Chvíli před poločasem měl ještě další velkou šanci Darcheville, tentokrát ale míč namířil vedle.

Pár minut po začátku druhé půle měli znovu obrovskou příležitost hosté, střelu Nova ovšem stačil odrazit obránce Haining. Novo se ocitl i v další šanci, ani tentokrát ale neměl štěstí. Gólman Buddies Mark Howard musel předvést dobrý zákrok po střele Darchevilla a hlavičce Weira. St. Mirren se do šancí k ohrožení soupeřovi brány dostával jen minimálně, jednu z mála příležitostí měl Mehmet, ovšem bránu netrefil. V 67. minutě našel Ferguson volného Darchevilla a útočník Rangers vstřelil svůj druhý gól v zápase. Konec zápasu si už hosté pohlídali a větší šanci měl jen Ferguson, který ale vedení už nezvýšil. Zápas mezi St. Mirrenem a Rangers skončil 0:3.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele