základní část, 24. kolo
26.01.2008 16:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Mirren FC 4:0

Rangers se na vítězství příliš nenadřeli a připsali si nad St. Mirrenem jasnou výhru 4:0. Do vedení se domácí dostali v 27. minutě trefou Burka. V 33. minutě zvýšil vedení Boyd a o čtyři minuty později přidal další gól Whittaker. V 81. minutě se Whittaker trefil ještě jednou a podtrhl tak jasné vítězství na 4:0.

Lépe ale vkročili do zápasu hosté a už v prvních minutách prověřil připravenost gólmana McGregora Mehmet. Ve 27. minutě se Rangers ujali vedení. Darcheville přihrál nalevo Fergusonovi, ten nacentroval před bránu a Burke dopravil míč do sítě. Pár minut po inkasovaném gólu fauloval Haining, odnesl to Hutton a rozhodčí Tumilty ukázal červenou kartu. Ve 33. minutě Rangers své vedení zdvojnásobili. Darcheville centroval a do listiny střelců se zapsal Boyd. Byl to už jeho čtvrtý gól ve čtyřech dnech, když si v poháru připsal hattrick proti Orientu Stirling. Domácí kanonáda pokračovala a už o čtyři minuty později vedli Rangers rozdílem tří gólů. Míč dostal Whittaker, který zkusil tvrdou střelu, míč se štěstím prošel přes několik hráčů St. Mirrenu a nedosáhl na něj ani Smith. Další gól mohl přidat hlavou Cuellar, rozhodčí ale odpískal ofsajd.

Druhý poločas otevřel Burke svou střelou, která prosvištěla jen těsně vedle. Krátce po hodině hry odešel ze hřiště možná nejlepší hráč Rangers - Jean-Claude Darcheville, který uvolnil místo Naismithovi. Na druhé straně přišel na hřiště Kean, který nahradil unaveného Mehmeta. Rangers byli dále lepším týmem a svého soupeře k ničemu nepouštěli. V 81. minutě ještě zvýšil výhru svého týmu tvrdou ránou Whittaker. Rangers si tak připsali tři body za vítězství 4:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers si chtějí pojistit vedoucí pozici a navíc doma před nabitým Ibrox Parkem nelze očekávat nic jiného než vítězství ! Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele