základní část, 19. kolo
26.12.2007 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Motherwell FC 3:1

Rangers dál atakují vedoucí Celtic, vítězstvím 3:1 nad Motherwellem získávají všechny tři body a o výhru v lize bude ještě velký souboj. Rangers přinesl vedení v 42. minutě gól Cousina. V 65. minutě sice ještě vyrovnal Paul Quinn, ale od této chvíle už byla hra v plné režii Rangers. Domácí se znovu dostali do vedení v 70. minutě po vlastním gólu Portera a v 90. minutě ještě výhru pojistil Boyd.

Na začátku zápasu nebylo k vidění příliš mnoho vyložených šancí, za zmínku snad jen stojí střela z úhlu Charlieho Adama. Adam byl i u další šance domácích, jeho střelu ale Smith vyrazil. Na druhé straně zkoušel štěstí Hughes, Allan McGregor ale míč lapil. Motherwell měl o chvíli později další velkou šanci, pokus McGarryho ale nohou odrazil McGregor. Rangers měli chvíli před poločasem velkou příležitost k vedení, po rohu Burka vyskočil nejvýše Cuellar, ale míč se odrazil od tyče mimo bránu. První branka přišla ve 42. minutě. Whittaker našel volného Cousina a útočník Rangers přízemní střelou překonal Smithe.

Motherwell do druhého poločasu vlétl ve velkém stylu. K míči se dostal McGarry a po jeho střele trefil míč v pokutovém území ruku Weira. Rozhodčí Steve Conroy ale překvapivě ukázal hráčům, aby pokračovali ve hře. Vyrovnávací gól padl v 65. minutě. Po rohu McCormacka se míč snesl na hlavu Quinna, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1. O pět minut později se ale domácí znovu dostali do vedení. Po rohu Adama dostal míč Cousin, zkoušel střelu, do které se připletl Porter a tečoval míč za záda vlastního brankáře. Poslední branka padla těsně před závěrečným hvizdem. Po průchodu Burka dostal míč Boyd a přesným zakončením nedal Smithovi žádnou šanci.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jezdci cítí šanci na 1. místo v tabulce. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele