o titul, 34. kolo
07.05.2008 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers udolali Motherwell

Velmi vyrovnaný byl zápas mezi Rangers a Motherwellem, rozhodl ho nakonec jediný gól, který padl z kopačky Barryho Fergusona. Rangers zvítězili na Motherwellem 1:0.

Kouč Rangers Walter Smith postavil do útoku dvojici Jean-Claude Darcheville a Kris Boyd, na levou stranu zálohy potom zvolil Nacha Nova. První příležitost ohrozit soupeřovu bránu měli hráči Rangers ve druhé minutě. Barry Ferguson uvolnil Boyda, obrana ale zasáhla a nedovolila hráči vystřelit. O chvíli později přihrál Boyd Darchevillovi, který ale vystřelil hodně vysoko. Další šanci měl Weir, jeho hlavička ale do brány nezamířila. Na druhé straně se před bránu dostal Ross McCormack, mířil ale těsně mimo bránu.

Rangers měli převahu, stáli ji ale nemohli zúročit ve vedoucí gól. Roh Stevena Davise našel hlavu Weira, obránce ale mířil mimo bránu. O pár minut později zkusil střelu Darcheville, ani on se ale netrefil. Jediný a rozhodující moment zápasu viděli diváci v 74. minutě. Davis zahrával rohový kop, Weir prodloužil na Fergusona, který přesnou střelou zařídil vítězství 1:0. Do konce zápasu už se nic vážného nestalo a Rangers získávají tři body. Pohlídali si tak na špici tabulky náskok před Celticem.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers potřebují pojistit vedoucí pozici. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele