základní část, 27. kolo
24.02.2008 16:00 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Rangers FC - Gretna FC 4:2

Rangers si s Gretnou poradili a za vítězství 4:2 získávají tři body do tabulky, díky kterým si stále drží náskok před Celticem. Rangers se ujali vedení ve 13. minutě a do konce poločasu stihli vstřelit ještě jeden gól. Ve druhé půli padly dvě branky na obou stranách, a utkání tak skončilo v poměru 4:2 pro Rangers.

Walter Smith slavil v tento den své 60. narozeniny, a jeho svěřenci mu tak přichystali dárek v podobě tří bodů. Domácí měli už od začátku navrch, což ukázal i Barry Ferguson svojí nebezpečnou střelou, kterou ještě dokázal vyrazit Fleming, na následnou dorážku Cousina ale už nestačil. Rangers se dál snažili vsítit druhou branku, která přišla ve 22. minutě. Fergusonův roh našel Stevena Naismithe, který bez problémů propálil Fleminga a zvýšil na 2:0. Gretna se přesto nevzdala a Deverdics prověřil připravenost brankáře McGregora. Ještě větší šanci měl Murray, jehož hlavička orazítkovala jen tyč McGregorovy svatyně. Hosté ale dál tlačili svého soupeře, gól se ovšem nepovedl vstřelit ani Deucharovi.

Druhý poločas se hrál v poklidnějším tempu, až do 60. minuty. Darcheville střílel, Cousin na míč nedosáhl, avšak před bránou byl volný Burke, který neměl se zakončením problémy. 3:0. Gretna se nakonec gólu dočkala. Po rohu Buschera snížil na 1:3 Deuchar. Potom si ovšem znovu vzali slovo domácí a v 88. minutě přidali čtvrtý gól. Davis našel před bránou Boyda, který nedal Flemingovi šanci. Hned z dalšího útoku padl další gól, tentokrát ovšem na druhé straně. Podruhé se do sítě Rangers trefil Deuchar a snížil na konečných 2:4. Rangers získali důležité tři body.

Autor: Vít Sedlák / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers splnily povinnost, ale kddo čekal, že by Gretna dala v Ibrox Parku 2 góly ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele