základní část, 25. kolo
09.02.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Falkirk FC 2:0

Zápas na Ibrox Parku skončil očekávaným vítězstvím domácích Rangers, kteří zvítězili nad Falkirkem 2:0. O branky se postarali Kris Boyd a Steven Naismith.

Po chvilce hry se do první šance dostal hostující Scott Arfield, jeho volej však skončil nad bránou Allana McGregora. Jezdci se dostali do vedení ve 23. minutě. Na hranici vápna byl Gerardem Aafjesem faulován Jean-Claude Darcheville, k přímému kopu se postavil Kris Boyd a tvrdou střelou propálil zeď i hostujícího gólmana Roberta Olejnika a poslal domácí do vedení. Hosté se poté pokoušeli o odpověď, ale Aafjes hlavičkou zakončil po centru Pedra Moutinha nad břevno. Do zakončení se také dostal střední obránce Gers Carlos Cuellar, který brankáře Falkirku otestoval dalekonosnou střelou. Olejnik však jeho střelu vyrazil. Ke svému druhému gólu v zápase byl těsně před přestávkou blízko Kris Boyd. Ale hostující strážce svatyně jeho pokus po centru Chrise Burka senzačním zákrokem zlikvidoval.

Ve druhé půli dvakrát neuspěl ani Barry Ferguson. Nejprve z pouhých čtyřech metrů minul bránu, poté po pasu Naismithe ztroskotal na Olejnikovi, který jeho střelu bezpečně zlikvidoval. Rangers se ale s jednogólovým náskokem nechtěli spokojit a tak minutu před koncem Steven Naismith sebral míč obránci Falkirku Darrenu Barrovi a z hranice pokutového území překonal hostujícího brankáře.

Rangers opět vyhráli a minimálně do neděle budou mít na Celtic už sedmibodový náskok.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers cítí šanci a nepřipouštějí si žádné komplikace. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele