základní část, 29. kolo
01.03.2008 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Rangers FC - Aberdeen FC 3:1

Utkání mezi Rangers a Aberdeenem nakonec skončilo podle očekávání, i když tomu mohlo být jinak. Ve 28. minutě dostal hosty do vedení Lovell, o deset minut později ovšem vyrovnal Dailly a byl konec nadějí Aberdeenu. V 50. minutě otočil skóre zápasu Adam a v 83. minutě přidal třetí branku Boyd.

První dvě šance měl hráč Rangers Barry Ferguson, ani jednu ale nedokázal proměnit ve vedoucí gól. Gólman Soutar jím vyslané míče lapil do svých rukavic. Další velkou příležitost měl Boyd, v pokutovém území byl ale podražen Diamondem. Rozhodčí ovšem faul nepískl. Na druhé straně se do zajímavé šance dostal Lovell, McGregor ale střelu i následnou dorážku kryl. O pár minut později dostal míč hráč Rangers Adam, jenž uviděl vyběhnutého gólmana Soutara a zkusil dalekonosnou ránu, nemířil ale přesně.

Ve 28. minutě se diváci dočkali prvního gólového momentu zápasu a ti domácí z něho velkou radost neměli. De Visscher poslal míč do pokutového území domácích, balón prošel až k Lovellovi, který svojí hlavičkou nedal McGregorovi žádnou šanci. V další šanci se ocitl De Visscher, Weir ale druhý gól nedovolil a míč zablokoval. Aberdeen vedení nakonec neudržel ani do konce první půle, Dailly po Adamově rohu vyrovnal na 1:1.

Do druhé půle vyběhli domácí s jednou změnou. Nevýrazného Burka nahradil Nacho Novo. V 50. minutě přišel druhý gól Rangers, Broadfoot našel přesnou přihrávkou Adama, jenž střelou do spodního rohu Soutarovi brány zajistil vedení 2:1. Nový hráč na hřišti Novo měl zajímavou příležitost, mířil ale mimo. Novo se ocitl i v další šanci, ani tentokrát ale nevsítil třetí gól Rangers. Co se nepovedlo Novovi, povedlo se Boydovi. V 83. minutě Boyd zkusil střelu, Soutar míč sice vyrazil, na následnou Boydovu dorážku ale už nestačil. Rangers získávají tři body za výhru 3:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers asi nepřipustí žádné diskuse ohledně svého postavení. Aberdeen se asi nechytí, i když může dlouho vzdorovat, v současné formě na Rangers nemá. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit se jasně prosadil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele