základní část, 23. kolo
20.01.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian Thistle - Rangers FC 0:1

Diváci se na gól načekali, spokojení ale mohli být nakonec jen fanoušci Rangers. Hosté vstřelili vítězný gól až v 89. minutě hry, když se trefil Jean Claude Darcheville a zajistil tak svému týmu tři body, které stačí k udržení prvního místa tabulky.

Lépe do zápasu ale vstoupili domácí a už ve 13. minutě vyzkoušel připravenost gólmana McGregora Niculae. Velkou příležitost měl také Paatelainen, McGregor ale včas vyběhl a míč odkopl. Od této chvíle se ale už musel činit i brankář Invernessu, Michael Fraser. Naismith se dostal k míči, poslal kolmou přihrávku Whittakerovi, ten ale nedokázal prostřelit Frasera. Inverness rychle vyrazil do protiútoku, Cowie našel volného Duncana, ten ale svoji střelou bránu Rangers neohrozil. Vyrovnaná první půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Kouč Rangers Walter Smith, se o přestávce rozhodl pro střídání. Na hřiště vyběhl místo Naismithe, Jean Claude Darcheville. Hned bylo vidět, že Smith udělal dobrý tah. Darcheville se ocitl v první šanci druhé půle a pořádně vystrašil fanoušky domácích, svoji nebezpečnou dalekonosnou střelou, která ale cíl nenašla. Rangers dál hráli velmi aktivně, dlouhým výkopem našel McGregor Adama, který ale svoji střelu nezamířil přesně. Větší šanci k ohrožení brány hostí měl až v 68. minutě Niculae, McGregor ale akrobatickým zákrokem míč zneškodnil. Velkou šanci měl také na druhé straně Adam, trefil ale jen tyč. Jediný gól utkání padl až v 89. minutě. Darcheville dostal dobrý míč, šel sám na Frasera, zachoval čistou hlavu a nízkou střelou gólmana domácích překonal. Rangers tak doslova v poslední chvíli, dokázali vydolovat důležité tři body, které je udrží na první příčce tabulky.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jezdci ani nechtějí pomyslet, že by zaváhali. Ani na okamžik. Tip 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to měli Rangers pěkně nahnuté, rozhodnout až v 89.mintě, to není pro klub jejich jména vůbec vhodné !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele