o titul, 36. kolo
04.05.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - Rangers FC 0:0

V zápase na Easter Road mezi domácím Hibernianem a Rangers se diváci gólu nedočkali. Hibernianu se tak vzdálila možnost kvalifikace do evropských pohárů a Rangers se ztenčil náskok před Celticem.

Do první šance se dostali domácí, Fletcher přihrál volnému Moraisovi, ten našel Shielse, který ale z obtížného úhlu trefil jen boční síť. V 15. minutě se ke střele dostal Novo, McCann ale domácí zachránil skluzem a odkopnutím míče. Ve 36. minutě zahrával Davis rohový kop, míč stačil vyboxovat McNeil a Cuellarova hlavička cíl nenašla. Hosté zvyšovali tlak, do dobré šance se dostal Novo, Jones ovšem stačil míč zblokovat na roh. V závěrečných minutách první půle ještě ohrozil bránu hostí Shiels, ani on ale gólmana nepřekonal.

Úvod druhé půle patřil hostům, kteří si vypracovali několik slibných příležitostí, gól ale nevsítili. Nejprve McNeila neprostřelil Novo a o pár minut později ani Cousin. Nebezpečnou střelu vyslal Barry Ferguson, McNeil míč musel vytěsnit na roh. O chvíli později zahrál Broadfoot dlouhý aut přímo na nohu Cousina, jehož přihrávka ale nikoho nenašla. V 61. minutě vyslal tvrdou ránu Morais, Alexander skvělým zákrokem míč vyrazil přes tyč. Ani závěrečné minuty gól nepřinesly, i když více šancí měli hosté, Thomson ani Dailly gólmana neprostřelili. Zápas skončil remízou 0:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hibernian se budou chtět na Rangers tradičně vytáhnout, nahrávat jim může to, že mají Jezdci napilno ve více soutěžích. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele