základní část, 28. kolo
27.02.2008 20:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Heart of Midlothian - Rangers FC 0:4

Zápas mezi Hearts a Rangers měl jasného vítěze. Rangers svého soupeře roznesli 4:0 a odváží si z Edinburghu tři body. Za vítěze se nejprve dvakrát trefil Jean-Claude Darcheville a další dva góly přidal Nacho Novo.

Rangers vstoupili do zápasu aktivně a v první šanci se ocitl Naismith, ovšem jeho hlavička se za záda gólmana Bankse nedostala. Naismith o chvíli později zkusil dalekonosnou ránu, která mířila vysoko. Ve 25. minutě padl první gól zápasu. Ferguson našel Darchevilla, který se v zakončení neunáhlil a mířil přesně ke vzdálenější tyči - 0:1. Hearts se zkusili vrátit do hry, Elliot ovšem nemířil přesně. Naopak Rangers své vedení těsně před koncem poločasu zdvojnásobili. Fergusonův roh prodloužil Cuellar na Naismithe a jeho střelu dorazil do brány Darcheville.

Do druhého poločasu vyběhli Rangers se změnou v útoku. Střelec dvou branek Darcheville byl vystřídán Novem. A byl to právě Novo, kdo po sedmi minutách na hřišti přidal třetí gól. Adam střílel, Novo se před bránou nejlépe zorientoval a míč poslal za Banksova záda. V 70. minutě potom oba hráči spolupracovali při přípravě další branky. Adam znovu našel Nova, který se zblízka nemýlil a přidal další hřebíček do rakve Hearts. Novo mohl vstřelit i hattrick, ovšem poslední šanci zápasu nedokázal přetavit v další gól. I tak mohou být Rangers spokojeni, získávají všechny body za výhru 4:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžko něco předvídat, Hearts můžou překvapit, ale asi víc než remízu z jejich strany očekávat nemůžeme. Rangers jsou ve formě, můžou hrát v klidu, bez nervozity, tak jsem zvědav. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele