základní část, 14. kolo
24.11.2007 13:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Falkirk FC - Rangers FC 1:3

Překvapení na Falkirk Stadium se nakonalo, domácí podlehli Rangers 1:3 a jsou na jedenáctém místě tabulky. Glasgow Rangers získali tři body a zůstávají hned za vedoucím Celticem.

Trenér Rangers Walter Smith udělal po prohraném utkání s Barcelonou dvě změny. Na hřiště místo Brahima Hemdaniho a Charlieho Adama vyběhla dvojice Kevin Thomson a Jean-Claude Darcheville. Oba týmy se snažily střílet z dálky a první ránu vyslal Darcheville, Krul ale zakroucený míč chytil, na druhé straně si McGregor poradil s ránou Thomsona. Rangers začali Falkirk tlačit a jen brankář Krul byl tím, kdo držel domácí nad vodou. Vedoucí gól Rangers mohl vstřelit Cousin, po Beasleyho centru ale míč vyrazil Krul.

Hosté se málem dostali do vedení v 11. minutě, kdy Ferguson po zmatku před bránou poslal levačkou míč těsně vedle brány. Domácí začali útočit a Barrettovu střelu si málem srazil do vlastní brány Weir. V další šanci pálil Latapy z volného kopu, ale také nedokázal dát vedoucí gól. Trest přišel ve 20. minutě. Beasley zahrával rohový kop, Arfield míč minul a Španěl Cuellar poslal hosty do vedení. Šanci na vyrovnání měl po půlhodině hry Finnigan, jeho míč ale do brány nezapadl. Poslední šanci v deštivém prvním poločase měl Beasley, jeho volný kop ale také mířil mimo.

Druhý poločas začali lépe domácí, šance Finnigana se ale neujala. Na druhé straně se ale po centru McCullocha dostal míč k Darchevillovi a ten zvýšil na 2:0. Domácí ihned střídali, v 55. minutě odešel ze hřiště Latapy a nahradil ho Moutinho a tato změna se Falkirku vydařila. V 62. minutě hry zahrával volný kop Holden. Jeho centr se dostal přes Barra až k Moutinhovi a ten snížil na 1:2. Brankář Rangers McGregor se následně vytáhl při střele Barretta a zabránil gólu. Poslední branka padla až v nastaveném čase. Nový hráč na hřišti Boyd si skvěle narazil s Naismithem a upravil výsledek na 3:1 pro Rangers.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jezdci by měli zabrat, aby se jim Celtic moc nevzdálil. Tip 0:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele