základní část, 33. kolo
06.04.2008 15:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Dundee United - Rangers FC 3:3

Šestigólová přestřelka byla k vidění na Tannadice Parku, v zápase mezi Dundee United a Rangers FC. Do vedení šli v 37. minutě domácí gólem Kalvenese, minutu před koncem poločasu ale vyrovnal Weir. Ve druhé půli se za domácí trefil Hunt a vlastní gól si dal obránce Rangers Cuellar. Za hosty potom skórovali Novo a Boyd, zápas tak skončil smírně 3:3.

Rangers mohli v tomto zápase ještě zvýšit náskok na čele tabulky před Celticem, jenž zaváhal s Motherwellem. Lépe ale začali domácí a hned v první šanci mířil těsně vedle brány hlavičkující Flood. Do druhé větší šance dostal Robertson přesnou přihrávkou de Vriese, jehož výstřel byl ovšem příliš slabý a gólman McGregor s ním neměl větší problémy. McGregor musel o pár minut později znovu zasahovat, k míči se blížil osamocený Hunt, brankář hostí byl ovšem rychlejší.

Ve 37. minutě už šli hráči Dundee United do vedení. Po přímém kopu se k hlavičce dostal Dods, McGregor stačil míč vyrazit, bohužel pro Rangers jen ke Kalvenesovi, který už neměl se zakončením problém, 1:0. Vedení drželi domácí do 44. minuty. Ferguson zahrával volný kop, v pokutovém území nejvýše vyskočil Weir a Zaluska už na míč nedosáhl. Po prvním poločase bylo skóre 1:1.

Šest minut po začátku druhé půle se vedení znovu ujali domácí. Kalvenes poslal míč Dillonovi, jenž vystřelil na bránu, McGregor na míč nedosáhl a Hunt už jen dorazil balón do sítě, 2:1. Hráči Dundee vedení příliš dlouho neudrželi, v 58. minutě přišlo vyrovnání. Novo prošel přes obránce, vystřelil a míč doplachtil až do sítě, 2:2. Domácí se snažili a v 65. minutě přestřelka pokračovala. Dillon posílal nebezpečný míč do pokutového území, Cuellar se ho snažil odkopnout do bezpečí, nešťastně si ale balón srazil do vlastní brány, 3:2.

Rangers se přesto nevzdali a dál bojovali. Boyd dostal míč, zkusil štěstí a míč prošel až za Zaluskova záda, 3:3. Hosté si věřili a chtěli získat tři body. Ze hřiště tak odešel Thomson a přišel útočník Darcheville. Místo toho mohl gól padnout na druhé straně, McGregor byl ale připraven a Robertsonovu ránu vyrazil. Utkání mezi Dundee United a Rangers FC skončilo 3:3 a oba týmy získávají bod.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dundee Utd. hostí Rangers, to bude svátek ! Domácí oranžovočerní jsou ve formě, mohli by to Jezdcům trochu zkomplikovat a sobě pomoci, stále bojují o veledůležité 3. místo ! Moc bych jim to přál !!! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec tedy remíza, ale pěkně divoká !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele