Německo - Superpokal 2016/2017

14.08.2016 20:30 CET

Borussia Dortmund   -   Bayern Mnichov

0 : 2 (0:0)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.50 - 2.10

Dortmund si to o německý Superpohár rozdá s Bayernem

O Superpokal se už vcelku tradičně porvou Borussia Dortmund a Bayern Mnichov. Ani tentokrát se nedá ani jeden z těchto špičkových klubů považovat za favorita.

Od roku 2008 se střetly hned čtyřikrát, přičemž třikrát se radovali černožlutí. Finále DFB-Pokalu rozhodovaly až pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější bavorský celek. Znovu se očekává vyrovnaná bitva, kterou by mohla rozhodnout jedna jediná chyba. Carlu Ancelottimu by u náročných mnichovských fanoušků určitě hodně pomohl, kdyby hned na úvod angažmá vyhrál první trofej. Ostatně je, podobně jako Pep Guardiola, přitahuje po celou dobu své trenérské kariéry.

"Je to první zápas nové sezony a myslím si, že můj tým je připravený. Rozhodně to bude důležité a náročné utkání. Dortmund má dobrý tým a dobré a rychlé hráče. Nebude to snadné, ale vím, že umíme podat velice dobrý výkon. V kabině panuje hodně dobrá nálada a hráči si věří. Pro nás je důležitá každá soutěž, takže se pokusíme vyhrát," řekl italský lodivod.

Tyhle plány by mu však mohla zkomplikovat četná zranění. Mimo jsou Jerome Boateng, Renato Sanches, Arjen Robben, Holger Badstuber i Douglas Costa. Teprve v tomto týdnu se k týmu připojili Franck Ribéry a Xabi Alonso. Naopak k dispozici bude Mats Hummels, jenž musí počítat s tím, že přestup k velkým rivalům mu v Signal Iduna Parku dají pořádně sežrat.

Bayernu se pod Guardiolou ani jednou nepodařilo tuto trofej vybojovat, což vyústilo v dohady, že Bayern nebere tenhle střet seriózně. "Získat Superpohár je hodně prestižní a hrát proti Dortmundu je vždycky výjimečná událost. Pro nás i pro naše příznivce je to mnohem větší zábava než přátelská utkání. Je ale ohromně složité hrát každé tři dny a podat stoprocentní výkon. Pak se snadno může stát, že nějaké zápasy v sezoně nevyjdou podle představ," rozpovídal se Thomas Müller.

Jeho jmenovec Tuchel, trenér Borussie Dortmund, se zase nechal slyšet, že si není jistý, že je jeho družina už v optimální formě: "Samozřejmě, že chci vyhrát Superpohár, ale taky jsem chtěl porazit Atletic Bilbao v přáteláku (0:1). Když jsem si tenhle zápas zanalyzoval, došlo mi, že bude lepší nemít před utkáním s Bayernem příliš velká očekávání."

Tím spíše, že nenastoupí Marco Reus a Erik Durm. A pochopitelně už ani Moritz Leitner, který si vybral Lazio Řím, a hlavně Henrik Mchitarjan, který si svými skvělými výkony z minulé sezony vykopal místo v manchesterské skvadře Josého Mourinha. Naopak připraveni nastoupit budou nové akvizice - Marc Bartra, Raphaël Guerreiro, Ousmane Dembélé a André Schürrle.

Bitva německých gigantů startuje dnes ve 20:30.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Passlack, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Castro, Rode - Dembelé, M. Götze, Schürrle - Aubameyang
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Vidal, Thiago - T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Tip EuroFotbal.cz: 1
Autor: Tomáš Kordík / kicker.de
Počet zobrazení: 6292
Vzájemné zápasy
25.07.1989Superpokal 
Dortmund - Bayern Mnichov
4:3
18.11.19891. Bundesliga 17. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:2
12.05.19901. Bundesliga 34. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
3:0
10.11.19901. Bundesliga 13. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:3
17.05.19911. Bundesliga 30. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:3
12.10.19911. Bundesliga 13. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
0:3
10.04.19921. Bundesliga 32. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
3:0
12.09.1992DFB-Pokal2.k
Dortmund - Bayern Mnichov
3:2p
25.09.19921. Bundesliga 8. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:2
10.04.19931. Bundesliga 25. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:0
25.09.19931. Bundesliga 9. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:1
20.03.19941. Bundesliga 26. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
0:0
22.10.19941. Bundesliga 10. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:0
22.04.19951. Bundesliga 27. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:1
01.10.19951. Bundesliga 8. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
3:1
30.03.19961. Bundesliga 25. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0
20.10.19961. Bundesliga 11. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
0:0
19.04.19971. Bundesliga 28. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:1
23.07.1997Liga PokalSF
Bayern Mnichov - Dortmund
2:0
11.11.19971. Bundesliga 17. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:2
04.03.1998Liga mistrůČF 1.z
Bayern Mnichov - Dortmund
0:0
18.03.1998Liga mistrůČF 2.z
Dortmund - Bayern Mnichov
1:0e
09.05.19981. Bundesliga 34. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
4:0
04.10.19981. Bundesliga 7. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:2
03.04.19991. Bundesliga 24. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:2
14.07.1999Liga PokalSF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0
04.12.19991. Bundesliga 14. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
1:1
23.04.20001. Bundesliga 31. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:1
04.11.20001. Bundesliga 
Bayern Mnichov - Dortmund
6:2
07.04.20011. Bundesliga 
Dortmund - Bayern Mnichov
1:1
08.09.20011. Bundesliga 
Dortmund - Bayern Mnichov
0:2
09.02.20021. Bundesliga 
Bayern Mnichov - Dortmund
1:1
09.11.20021. Bundesliga 
Bayern Mnichov - Dortmund
2:1
19.04.20031. Bundesliga 
Dortmund - Bayern Mnichov
1:0
09.11.20031. Bundesliga 12. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
4:1
17.04.20041. Bundesliga 29. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
18.09.20041. Bundesliga 5. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:2
19.02.20051. Bundesliga 22. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
5:0
17.12.20051. Bundesliga 17. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:2
13.05.20061. Bundesliga 34. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
3:3
11.08.20061. Bundesliga 1. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:0
26.01.20071. Bundesliga 18. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
3:2
28.10.20071. Bundesliga 11. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:0
13.04.20081. Bundesliga 28. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
5:0
19.04.2008DFB-PokalF
Dortmund - Bayern Mnichov
1:2e
23.07.2008Superpokal 
Dortmund - Bayern Mnichov
2:1
23.08.20081. Bundesliga 2. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:1
08.02.20091. Bundesliga 19. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
3:1
12.09.20091. Bundesliga 5. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:5
13.02.20101. Bundesliga 22. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
3:1
03.10.20101. Bundesliga 7. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
26.02.20111. Bundesliga 24. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
1:3
19.11.20111. Bundesliga 13. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
0:1
11.04.20121. Bundesliga 30. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:0
12.05.2012DFB-PokalF
Dortmund - Bayern Mnichov
5:2
12.08.2012Superpokal 
Bayern Mnichov - Dortmund
2:1
01.12.20121. Bundesliga 15. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
1:1
27.02.2013DFB-PokalČF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0
04.05.20131. Bundesliga 32. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
1:1
25.05.2013Liga mistrůF
Dortmund - Bayern Mnichov
1:2
27.07.2013Superpokal 
Dortmund - Bayern Mnichov
4:2
23.11.20131. Bundesliga 13. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:3
12.04.20141. Bundesliga 30. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
0:3
17.05.2014DFB-PokalF
Dortmund - Bayern Mnichov
0:2e
13.08.2014Superpokal 
Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
01.11.20141. Bundesliga 10. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
2:1
04.04.20151. Bundesliga 27. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:1
28.04.2015DFB-PokalSF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:2p
04.10.20151. Bundesliga 8. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund
5:1
05.03.20161. Bundesliga 25. kolo
Dortmund - Bayern Mnichov
0:0
21.05.2016DFB-PokalF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0p
25.07.1989 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:3
23.07.2008 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:1
12.08.2012 
Bayern Mnichov - Borussia Dortmund
2:1
27.07.2013 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:2
13.08.2014 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
Borussia Dortmund - poslední zápasy
07.04.2016Evropská ligaČF 1.z
Dortmund - Liverpool FC
1:1
10.04.20161. Bundesliga 29. kolo
Schalke 04 - Dortmund
2:2
14.04.2016Evropská ligaČF 2.z
Liverpool FC - Dortmund
4:3
17.04.20161. Bundesliga 30. kolo
Dortmund - Hamburger SV
3:0
20.04.2016DFB-PokalSF
Hertha BSC - Dortmund
0:3
23.04.20161. Bundesliga 31. kolo
VfB Stuttgart - Dortmund
0:3
30.04.20161. Bundesliga 32. kolo
Dortmund - VfL Wolfsburg
5:1
07.05.20161. Bundesliga 33. kolo
E. Frankfurt - Dortmund
1:0
14.05.20161. Bundesliga 34. kolo
Dortmund - 1. FC Köln
2:2
21.05.2016DFB-PokalF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0p
25.07.1989 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:3
05.08.1995 
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach
1:0
03.08.1996 
Borussia Dortmund - 1. FC Kaiserslautern
2:1p
23.07.2008 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:1
23.07.2011 
Schalke 04 - Borussia Dortmund
1:0p
12.08.2012 
Bayern Mnichov - Borussia Dortmund
2:1
27.07.2013 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:2
13.08.2014 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
Bayern Mnichov - poslední zápasy
13.04.2016Liga mistrůČF 2.z
SL Benfica - Bayern M.
2:2
16.04.20161. Bundesliga 30. kolo
Bayern M. - Schalke 04
3:0
19.04.2016DFB-PokalSF
Bayern M. - Werder Brémy
2:0
23.04.20161. Bundesliga 31. kolo
Hertha BSC - Bayern M.
0:2
27.04.2016Liga mistrůSF 1.z
Atl. Madrid - Bayern M.
1:0
30.04.20161. Bundesliga 32. kolo
Bayern M. - M'gladbach
1:1
03.05.2016Liga mistrůSF 2.z
Bayern M. - Atl. Madrid
2:1
07.05.20161. Bundesliga 33. kolo
Ingolstadt - Bayern M.
1:2
14.05.20161. Bundesliga 34. kolo
Bayern M. - Hannover 96
3:1
21.05.2016DFB-PokalF
Bayern Mnichov - Dortmund
1:0p
28.07.1987 
Bayern Mnichov - Hamburger SV
2:1
25.07.1989 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:3
31.07.1990 
Bayern Mnichov - 1. FC Kaiserslautern
4:1
07.08.1994 
Bayern Mnichov - Werder Brémy
1:3e
23.07.2008 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:1
07.08.2010 
Schalke 04 - Bayern Mnichov
0:2
12.08.2012 
Bayern Mnichov - Borussia Dortmund
2:1
27.07.2013 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
4:2
13.08.2014 
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:0
01.08.2015 
VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov
2:1p
Komentáře (300 / 0 nových)
ALEC
09.08.2016 13:03
#
Pojdme BAYERN! Jsem plnej očekávání a věřím,že letos konečně urveme trebl Carlo Ancelotti
ALEC
09.08.2016 13:03
#
0:1
Marekv001
12.08.2016 17:39
#
1:3
Mates28
14.08.2016 09:25
#
No, už bysme to mohli konečně urvat po čtyřech letech
Bayernista18
14.08.2016 09:32
#
Dortmund bude mít dost nebezpečnejch brejků, ale snad je nepromění ... 1 : 2.
smazaný uživatel
14.08.2016 09:39
#
Dneska verím Dortmundu a hlavne dúfam že sa podarí vyhrať. Môj tip je výhra BVB 2:1.
Slonky Terik
14.08.2016 11:40
#
smazaný uživatel
14.08.2016 11:41
#
Čauko. Dávno si sa tuna neobjavil, ja že čo.
Slonky Terik
14.08.2016 12:09
#
Cabas, no však to znáš. Práce, tréninky, kalby...dneska jdu pro změnu na první zápas. Já to tady pročítám furt, akorát se nechci pouštět do nějakých velkých diskuzích
smazaný uživatel
14.08.2016 12:24
#
Aha chápem čoskoro ťa aj čaká výjazd na RB - BVB no nie
Slonky Terik
14.08.2016 12:30
#
Ještě měsíc čas
BVB Kunc1k
14.08.2016 13:34
#
Za kolik si sehnal lístky? Ja sem viděl uz pouze hodňe drahé
Slonky Terik
14.08.2016 13:47
#
40 €
BVB Kunc1k
14.08.2016 20:28
#
To ujde a kde? To uz tezko v tyhle dobe seženu co
Slonky Terik
14.08.2016 23:21
#
To netuším, ja to mam pres kámoše
Rudnevs
14.08.2016 13:39
#
A že ja mám vlákna o ničom.
smazaný uživatel
14.08.2016 13:57
#
To nie je o ničom, veď je to o zápase na ktorý sa chystá.
Rudnevs
14.08.2016 14:09
#
Ale je o ničom, na mňa sa nadáva a tu nič.
smazaný uživatel
14.08.2016 14:12
#
no ja si nemyslím že sa nadáva na teba. Nenadáva sa na nikoho tuna. Skôr sme to zo 4, 5 krát prehnali a riešili sme hlúposti vo veľmi dlhých vláknach a preto sa to tzv. stáliciam nepáčilo. Ale však nám len normálne povedali, spravili sme blbosť a už píšeme vlákna o futbale a to nikomu isto nevadí,veď o tom je táto stránka...

btw: už o tom viac nepokračujeme, inak nám môžu zablahoželať že sme zase raz vytvorili vlákno o ničom.
Rudnevs
14.08.2016 14:57
#
Tak pardon.
BVB Kunc1k
14.08.2016 22:19
#
Tak sory ze sem se zeptal Noo
baluto
14.08.2016 14:43
#
blackhawk88
14.08.2016 09:39
#
Tesim sa velmi na dnesny zapas. Bayern pod Carlom meni herny styl, som zvedavy ako v tej zmene pokrocili, samozrejme ocakavat dnes dokonalost je nezmysel. Stale je to viac-menej priprava. Uvidime, ako sa hraci BVB stihli zohrat. Myslim, ze BVB to pootrva trosku dlhsie kym si vsetci sadnu. Dnes by to Bayern mohol uz konecne ukopat a trofej si odniest do Mnichova
smazaný uživatel
14.08.2016 09:42
#
Neodnesie si, snáď vyhrá Dortmund,vlani boli bez žiadnej trofeje, predvlani iba superpohár. Ani Bayern ešte nebude pod Carlom zohratý úplne, aj keď neprešli takou obmenou kádru ako BVB. Inak čo myslíš, ako často môže a bude dostávať šance pod Carlom ten mladý Sanches?
blackhawk88
14.08.2016 09:48
#
Tu zohratost som samozrejme myslel tou obmenou kadra. Tak ako vravis, v Bayerne taku obmenu nespravili. Co sa tyka Sanchesa, tazka otazka. Ten chalan sa mi pozdava a dufam, ze ho budeme moct vidiet casto. Ocakavam, ze bude striedat Vidala, ale ak bude Vidal hrat tak ako 2. polku min. sezony, tak to Sanches bude mat tazke. Nebal by som sa ich vyskusat oboch vedla seba, Mohlo by to byt zaujimave. Urcite si prajem, aby Alonso sa viac stiahol do uzadia a nedostaval uz tolko sanci a prenachal miesto mladsim.
smazaný uživatel
14.08.2016 09:52
#
V tomto sa asi zhodneme. Rozhodne by sa mi páčili defenzívna dvojka stredopoliarov Vidal a Sánches vedľa seba do systému 4-2-3-1. Alonso svojou "kvalitou" patrí momentálne do rezervy. Rozhodne mladý Kimmich je lepší, aj po hernej a trúfam si povedať aj po taktickej stránke ako Alonso.
smazaný uživatel
14.08.2016 09:40
#
Ináč práve som chcel písať môj tip na zostavy ale vysral som sa na to,keď som zistil že sú totožné s tipom EF.
blackhawk88
14.08.2016 09:42
#
Chcel som to iste spravit a dospel som k rovnakemu zaveru ako ty. No mozno v Bayerne otaznik namiesto Kimmicha mozno Alosno, ale Boh vie v akom je stave
smazaný uživatel
14.08.2016 09:44
#
Pre Bayern je myslím si lepší Kimmich, Alonso je strašne pomalý a pod Pepom tú hru výrazne brzdil (neviem či preto, lebo to bol pokyn od Pepa alebo je to už starý nemehlo klaun). Ináč Kimmich je pre Bayern vynikajúca budúcnosť, až od vás neodíde.
blackhawk88
14.08.2016 09:51
#
Suhlasim, radsej tam uvidim Kimmicha Pep uz je minulost, nastastie. To asi iba Pep vie co a ako myslel. Ale vzdy som mal pocit, ze tie vztahy (hraci - Pep) nie su take idealne ako sa zdalo. Vid. kritika od Riberyho, a tusim i Muller minule trosku podrypol, ze Carlo je lepsi trener, lebo ma viac titulov v LM
smazaný uživatel
14.08.2016 09:57
#
Tak Bayern sa mi pod Pepom dosť zhnusil, hlavne v teda v prvých dvoch sezónach,vlani to už bolo lepšie a futbalu sa nič moc vytknúť nedalo + teda sa vrátila tá bojovnosť keď mužstvo prehrávalo. Ale teraz sa zmení herný štýl, Bayern bude hrať rýchlejšie, záživnejšie a priamočiarejšie, očakávam podobný herný prejav ako pod Juppom. V prvej sezóne to jasný titul nebude, očakávam vyrovnaný súboj s BVB aj keď obe mužstvá ťažko napodobnia poslednú sezónu. Ešte skôr by som veril BVB, + teda sa tam môže pripliesť nachvíľu Neverkusen, majú našľapaný stred. Ale o sezónu ten titul bude o dosť jasnejší zrejme, v LM dôjdete ďaleko, snáď aj do finále najbližšiu sezónu aby ste poistili BL koeficient. Bude to zaujímavá sezóna.
smazaný uživatel
14.08.2016 18:51
#
Docela zajímavé bylo reflektovat vlastní názory na Alonsa a spol. po přečtení knížky o prvním roce Guardioly v Mnichově. Tím chci říct, že podle mě plnil pokyny a záměry trenéra. Přišlo mi to těžkopádné a pomalé, ale vedlo kromě LM k velkému úspěchu.
Rudnevs
14.08.2016 18:53
#
mne sa tiež nezdal tak zlý, ako ho všetci popisujú.
smazaný uživatel
14.08.2016 23:58
#
Dám ti za pravdu, nie je zlý ale priam tragický (Alonso). Aj dneska, hral veľké hovno.
Slonky Terik
14.08.2016 11:43
#
Nevěřím že bude hrát Passlack
smazaný uživatel
14.08.2016 11:47
#
Ja myslím že áno, uvidíme ako to TT nakoniec poskladá.
Slonky Terik
14.08.2016 11:49
#
Můj tip jsem dal dole
smazaný uživatel
14.08.2016 09:40
#
MIA SAN DIED!!!!!!MIA SAN BAYERN!!!!!!!
smazaný uživatel
14.08.2016 09:46
#
OT: Jonas Hector a Leo Bittencourt u nás predĺžili zmluvy až do leta 2021. Hlavne za Hectora som rád, pokiaľ odíde skorej tak za veľké prachy. YES!!!!!!!!!!!!!!!!
Slonky Terik
14.08.2016 11:52
#
Toho Hectora si casem stáhne Bayern. O tom nepochybuju..
smazaný uživatel
14.08.2016 11:54
#
Verím že nie, chvalabohu že Bayern nie je konkurencia pre nás. Mali sme ponuky z Premier League toto leto tuším, ale okolo 24 mega s čím môžu ísť vieš kam. tak snáď sa ešte vybyčuje k super výkonom a pôjde niekam do Anglicka aspoň za 40-50mega. Keď už v Nemecku tak jedine by som ho pustil vám... ale bohužiaľ je to reálne. Tak snáď sa to nestane
Slonky Terik
14.08.2016 12:03
#
Jako jestli chcete zarobit, tak Anglani dají víc než Bayern. Otázka je jestli Hector bude chtít jít z Německa...a u nás ho nepotřebujeme, máme na dlouhou dobu vystarano
smazaný uživatel
14.08.2016 12:26
#
Angláni dajú furt najviac, tam sú najväčšie čiastky (Pogba hovorí za všetko) akurát je im to furt na hovno, keď je PL rada za jeden klub v štvrťfinále LM.
Slonky Terik
14.08.2016 12:33
#
No teď, když už jsou tam konečně kvalitní trenéři to vidím aspoň na 1 tým v semifinále. Můj tip je Citizens
smazaný uživatel
14.08.2016 14:00
#
Neviem ináč prečo všetci tak v PL favorizujú Citiznens. však Guardiola všade kde prišiel mal hotový manschaft už, plný hviezd ...tuna síce dokupoval (Sané TOP posila) ale aj tak to nie je bohviečo - teda myslím v porovnaní s tým čo mal v oboch FCB. Akože jasné, budú sa biť o titul ale nevidím ich ako najväčšieho favorita.
Hydro
14.08.2016 14:11
#
až na to ze v Barcelone si ten mančaft musel urobit respektíve vytrieskat z neho to najlepšie kedže predtym trenoval b-čko
smazaný uživatel
14.08.2016 14:13
#
To musel ale v Mníchove to mal dá sa povedať už naservírované
Hydro
14.08.2016 12:36
#
Hector na Bayern momentalne nemá...celkovo Nemci maju slabe kraje obrany po odchode Lahma
db18
14.08.2016 19:05
#
Igorrrr
14.08.2016 10:05
#
Götze gol BVB 1:0
Marekv001
14.08.2016 10:08
#
Vždyť se psalo že to Douglas stihne a teď zase že není k dispozici. Doufám že na druhou půli nastoupí Coman jako supersub a bude řádit jak proti Juve.
smazaný uživatel
14.08.2016 10:18
#
Som zvedavý ako sa dneska ukážu Mario, Andre a Ousmané (toho asi TT tiež postaví). Snáď fakt bude hrať Dembelé, teším sa na jeho akcie po krídlach.
blackhawk88
14.08.2016 10:22
#
Tu kupu Schurrle trosku nechapem. Mne pride ako nic moc hrac. Nikdy ma jeho vykony neoslnili. Tak uvidime. na Dembeleho sa tesim
Igorrrr
14.08.2016 11:17
#
Schurrle nechapem ani ja, on mal dobre obdobie jedine v Chelsea, kde ako striedajuci zolik strielal goly, ale ked bol v zaklade, bol slaby...odvtedy nic moc
smazaný uživatel
14.08.2016 11:38
#
Máš pravdu. Ako Schurrle bol fajn žolík v Premier League. Ale potom už nie. Výkony hlavne po príchode s Chelsea k vlkom zlé neboli, mne ale niekedy príde že keď sa dostane do šance tak nevie čo s tým (čo by sa u ofenzívneho futbalistu nemalo stávať). A potom už to bolo trápenie, zároveň sa zviezol ešte aj s vlkmi, ktorí sa vlani (hlavne v ofenzíve s výnimkou domáceho duelu proti Werderu) trápili. Na Dembeleho sa teším aj ja, videl som ho hrať v Rennes a ten čo sleduje L1 pravidelne mi dá za pravdu, že je to neskutočný rýchlik a na krídle moc platný pre tým + teda BL bude pre neho, tuna sa hrá behavý futbal.
Rudnevs
14.08.2016 10:30
#
Budú to dávať aj na ARD/DFS?
smazaný uživatel
14.08.2016 11:33
#
Neviem, ale isto to bude na ES2. + teda má komentovať Michal Šíma, rád sledujem zápasy ktoré komentuje on. Veľmi dobre sa vyzná a aj to prežíva.
Rudnevs
14.08.2016 12:54
#
Ja práve ES2 nemám k dispozícií.
smazaný uživatel
14.08.2016 13:58
#
To je smola. Čo si niekde na chate alebo čo?
Rudnevs
14.08.2016 14:58
#
Na dovolenenke.
smazaný uživatel
14.08.2016 18:00
#
Tak si to poriadne uži, more/chata?
Rudnevs
14.08.2016 18:46
#
More. A zajtra som doma.
smazaný uživatel
14.08.2016 23:40
#
Kde pri mori? Tak to si blbo naplánoval, keby že sa vrátiš dnes tak máš zápas na Es2
Rudnevs
15.08.2016 22:32
#
Vrátil som sa a akurát rozhodca odpískal koniec zápasu Union-Dresden.
smazaný uživatel
16.08.2016 07:17
#
Super zápas bol, obrovské nasadenie a tempo s obidvoch strán,remíza myslím si spravodlivá, ani jeden si nezaslúžil prehru. Tá atmosféra bola úžasná, vidieť že oba kluby doslova žijú zo svojimi fans, takto to má byť.
smazaný uživatel
14.08.2016 17:07
#
ZDF
Rudnevs
14.08.2016 18:46
#
Diki.
LM
14.08.2016 11:20
#
Já říkám..tohle pronas přichází moc brzy. Na to ještě nemáme. Ale snad se aspoň porveme.

A taky mi nečekám, ze to bude bez Juleho v základu
LM
14.08.2016 11:23
#
Psaní na mobilu
db18
14.08.2016 19:06
#
To příchází pro každého moc brzy... po repre šampionátech by to klidně mohli zrušit...
dejdik
14.08.2016 11:27
#
Hraje se na 2 zapasy?
Spalovač šancí
14.08.2016 11:29
#
Klasické play-off na 4 vítězné ...
smazaný uživatel
14.08.2016 11:39
#
dejdik
14.08.2016 17:50
#
Vtipné :)
Aldeano
14.08.2016 20:18
#
raduinho
14.08.2016 21:31
#
Euphael
15.08.2016 11:27
#
Rudnevs
15.08.2016 22:31
#
Slonky Terik
14.08.2016 11:48
#
Burki - Schmelle,Bartra,Papa,Pisczek-Weigl,Castro-Guerreiro,Gotze,Dembele-Auba
smazaný uživatel
14.08.2016 11:52
#
To by nebola špatná zostava. V príprave ste tiež skúšali hrať 4-1-4-1 zdá sa mi. Minulú sezónu to bolo najčastejšie 4-2-3-1, tak uvidíme. Obidve zostavy sú ale celkom reálne a fajn, zaujíma ma aké rozostavenie bude Dortmund najčastejšie praktikovať.
Slonky Terik
14.08.2016 11:59
#
Verim ze budeme hrát 4231..,zvlášť teď když TT do toho systemu privedl hráče. No necháme se překvapit. Taky mě zajímá jestli s míčem budem hrát my, nebo budem spoléhat na brejky
smazaný uživatel
14.08.2016 12:23
#
Podľa mňa to bude skôr kombinačná hra, ale pokiaľ sa lopta posunie na krídlo tak sa tá hra do predu náhle zrýchli
Tomtaf
14.08.2016 13:03
#
0:0
0:1 po pen.
Falcon773
14.08.2016 13:30
#
Dortmund bojovat
smazaný uživatel
14.08.2016 14:01
#
Al Capone
14.08.2016 13:46
#
Bayern vůbec nemusím, ale Carla jsem si u nás strašně oblíbil tak ať se mu daří i v Německu
smazaný uživatel
14.08.2016 14:22
#
OT: Simone Zaza má podľa vsetkeho namierené do Wolfsburgu. Vraj sa majú dolaďovať posledné detaily, prestup na spadnutie a má stáť okolo 25 mega. no predražené jak hovado, vzhľadom k tomu že koľko toho za Juventus stihol odkopať...
Furia Ceca
14.08.2016 14:40
#
Angláni nabízeli i 30, ale to on odmítl...
smazaný uživatel
14.08.2016 14:44
#
Nemá na Anglánske kluby. A Wolfsburg je na tom dosť blbo čo sa týka kádra aj po psychickej stránke takže tam sa zrejme presadí,no nebudú hrať o Európu...
Rudnevs
14.08.2016 14:58
#
O EL by hrať mali.
smazaný uživatel
14.08.2016 23:57
#
Ako inac tipujes tabulku na BL? Ja este nemam konkretny tip, zatial len tak priebezne,druhy raz skusim:

1. Bayern
2. BVB Dortmund
3. Neverkusen
4. Schalke
5. Augsburg
6. Gladbach
7. Wolfsburg
8. Hoffenheim
9. Koeln
10. Leipzig
11. Bremen
12. Hamburger SV
13. Hertha BSC
14. Mainz 05
15. SC Freiburg
16. Eintracht Frankfurt
17. Audi
18. Darmstadt
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Hannover
2. Bochum
3. Stuttgart
4. Braunschweig
5. St. Pauli
6. Nuremberg
7. Fortuna
Rudnevs
15.08.2016 22:31
#
Ja sa vyjadrím až pod preview - minulý rok som to tu napísal 100 krát a v každej som zmenil názor a bol som na smiech, netrúfam si to tipnúť ešte pred záverom prestupového obdobia.
smazaný uživatel
16.08.2016 07:16
#
no ono je to ťažké tipovať ešte aj počas zimnej pauzy, kdečo sa môže zmeniť - niekomu odíde forma,niekomu zasa priletí
Rudnevs
16.08.2016 07:49
#
Veru netipuje sa to ľahko, potom už lepsie keď je len kus pred štartom sezóny.
Furia Ceca
14.08.2016 15:12
#
Má... On je takový tupý kladivo do vápna, PL by mu seděla jak prdel na hrnec.
smazaný uživatel
15.08.2016 10:20
#
ty zaujaté hovädo Wolfsburg 2hý alebo prvý A Leverkusen aspoň čosi hrá na miesto od Kolínu.
smazaný uživatel
15.08.2016 20:27
#
Wolfsburg druhý? Utópia.
Furia Ceca
14.08.2016 14:37
#
Asi se podívám, můj hlad po kvalitním klubovým fotbalu je vysoký...Emre Mor v základu nebude?
smazaný uživatel
14.08.2016 14:45
#
Vyzerá to tak že nebude,uvidíme. Teším sa aj ja na zápas.
blackhawk88
14.08.2016 15:00
#
Mora by som poslal na hostovanie do niektoreho muzstva z BuLi. Vela sanci asi nebude dostavat.
LM
14.08.2016 15:15
#
Rikas, ze začátek PL te nenasytil, jo?

Nene, Emre v základu by byl překvapení. Ale naopak Dembélé asi od začátku
Furia Ceca
14.08.2016 16:31
#
PL mě nebaví, to je tupá zábava pro masy. Byť jsem fanoušek Juventusu a SA, BL jsem okolo let 2003-2006 sledoval a hodně mě bavila - od tý doby na ní nedám dopustit. A když teď Itálie ještě na týden stojí...
El Campeon
14.08.2016 17:41
#
Těžko věštit vítěze Podle preview oběma mannschaftum chybí opory a aby to bylo ještě víc netipnutelne,tak se to hraje v Dortmundu
El Campeon
14.08.2016 18:09
#
Na tiket si dám 1:1
smazaný uživatel
14.08.2016 18:15
#
Vcelku reálne. Ja myslím ale že to Dortmund dá pred penaltami.
El Campeon
14.08.2016 18:53
#
Tak klidně to tak může být já teda nejvíc věřím plichtě.Když nebude remíza,tak o kousek favorizuju Bayern.Jako důvod bych dal to,že hrajou venku-když dají jako první gól,klidně to můžou zavřít a dohrát to do konce a Mnichov venku hrát určitě umí.
db18
14.08.2016 19:07
#
tip EF
blackhawk88
14.08.2016 19:21
#
Mates28
14.08.2016 19:27
#
Mám stejnej
db18
14.08.2016 19:35
#
Mates28
14.08.2016 19:36
#
No hraje se u nich a superpohár v posledních letech uplně nevycházel
db18
14.08.2016 19:45
#
Nicméně je teď BVB v horší výchozí pozici...
blackhawk88
14.08.2016 19:31
#
BVB: Bürki, Passlack, Sokratis, Bartra, Schmelzer, Castro, Rode, Dembele, Kagawa, Ramos, Aubameyang
blackhawk88
14.08.2016 19:33
#
Subs: Weidenfeller, Mor, Götze, Schürrle, Weigl, Guerreiro, Piszczek
LM
14.08.2016 19:36
#
dodržel slovo a dal tam fakt ty, co jsou od začátku přípravy
blackhawk88
14.08.2016 19:38
#
tak je to asi najrozumnejsie tesim sa na Dembeleho, videl som ho v priprave a bol super
pepinho2
14.08.2016 19:48
#
Skvělý mít trenéra, který dává šanci mladým
penepi
14.08.2016 19:37
#
3:2
blackhawk88
14.08.2016 19:39
#
Aldeano
14.08.2016 20:19
#
smazaný uživatel
14.08.2016 20:21
#
Musí se šetřit
Rudnevs
15.08.2016 22:29
#
LM
14.08.2016 20:26
#
Bayernista18
15.08.2016 10:31
#
Rudnevs
15.08.2016 22:29
#
bayern987
14.08.2016 19:42
#
Bayern! 1:3
db18
14.08.2016 19:48
#
Neuer - Hummels, Thiago, Ribéry, Martínez, Lewandowski, Alonso, Lahm, Vidal, Müller, Alaba.
LM
14.08.2016 19:56
#
Plná palba
Mates28
14.08.2016 19:58
#
Radši bych tam viděl teda Comana...Thiago místo Xabiho a na křídlo King.
db18
14.08.2016 20:10
#
Vidal na krai?
Mates28
14.08.2016 20:20
#
Proč? Vidal s Thiagem na střed
db18
14.08.2016 20:21
#
Tak jsem se v tom ztratil...
blackhawk88
14.08.2016 20:22
#
tym Kingom myslel Kingsleyho
db18
14.08.2016 20:35
#
Ajo Mne hned napadl King Arturo...
Mates28
14.08.2016 20:36
#
blackhawk88
14.08.2016 19:48
#
Bayern: Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Vidal, Alonso, Thiago - Müller, Lewandowski, Ribery.
smazaný uživatel
14.08.2016 20:12
#
LM
14.08.2016 20:26
#
někdo stream? (kde nemusím vypínat adblock)
blackhawk88
14.08.2016 20:28
#
len ked to porovnam s E2 tak je to dost pozadu
LM
14.08.2016 20:30
#
díky.. to nevadí. Na ef příjdu až o poločase.
smazaný uživatel
14.08.2016 20:31
#
salam alejkum
smazaný uživatel
14.08.2016 20:28
#
Dortmund - tam ústa!!!!!
Heisenberg
14.08.2016 20:39
#
Neskutečná přihrávka Bartry/Sokratise
smazaný uživatel
14.08.2016 20:39
#
Super přihrávka..ale Auba kruci..tohle se dává.
blackhawk88
14.08.2016 20:40
#
Pre niektorych prvy zapas po dovolenke a je to vidiet, zly vstup do zapasu zo strany Bayernu
Žito 44
14.08.2016 20:50
#
Rode super posila
db18
14.08.2016 20:58
#
Ribéry
Bartra
smazaný uživatel
15.08.2016 07:26
#
Bartra hral nahodou celkom dobry zapas.
Kily
15.08.2016 08:49
#
to spíš byla reakce na tu situaci poté, co se Ribéry ohnal po Passlackovi
db18
15.08.2016 09:50
#
Ale na ty španělský kolečka kolem sudího si snad brzy odvykne...
Kincl
14.08.2016 20:59
#
Takovej simulantek jak hned padá :D žlutej zm*d
stas87
14.08.2016 21:00
#
Ribery Urobi hlupost, prehnal to na Passlacka ale odide prec a necha zvysok hracov sa pohadat. Byval daleko viac agresivnejsi a oplacal.
blackhawk88
14.08.2016 21:02
#
udriet ho nechcel, urobil to v pohybe
stas87
14.08.2016 21:04
#
Sak ja mu to nevycitam, len ma prekvapila jeho reakcia. Cakal by som aktivne zapojenie sa. Prekvaoil ma.
db18
14.08.2016 21:05
#
Ale chtěl... ten pohyb vyplynul z frustrace... prostě další blikanec...
db18
14.08.2016 21:05
#
Protože to nebyl Reus - naštěstí se k němu nedostal Bartra, ale pak ho bokem "držel" Sokratis
stas87
14.08.2016 21:09
#
Tak on ten terc dneska bude Passlack cely zapas. Hra na neho doso ostre a to mu vobec nevoni. Prenasa sa redka do Pokalu ci prveho kola?
smazaný uživatel
14.08.2016 21:37
#
On ale vybuchol a oplácal...dala sa z toho urobiť redka úplne v pohode
Arne
15.08.2016 11:02
#
Nevim, za co je ten palec... Stejne jako v poharu mel jit ze hriste - kdyby rozhodci v obou pripadech delal, co mel, tak by Ribery asi tak moc kladne hodnocen nebyl.
LM
15.08.2016 11:33
#
v poháru to bylo ještě jasnější a dokonce měl přijít nějaký delší trest. Včera to červená klidně mohla být. Co ale nechápu je, že vždycky i ten druhý dostane žlutou. Passlack i Castro
Arne
15.08.2016 16:07
#
Sudi jsou zkratka z Bayernu posrani, to neni nic tak noveho.
Hydro
16.08.2016 07:58
#
že by Passlack za to okopavanie?
LM
17.08.2016 19:16
#
byl jen dotěrný.. nic špatného. Když přivřu oči, tak možná faul, ale na žlutou ani náhodou
Mates28
14.08.2016 21:00
#
Ribery klasik
blackhawk88
14.08.2016 21:04
#
aspon Neuer daco hra...zvysok ako keby na dovolenke boli...RIbery zaostava mile od vykonov v priprave..aj cely stred....pomale to je.. bayern zatial herne sklamal...BVB zas hra dobre
smazaný uživatel
14.08.2016 21:05
#
0:3
smazaný uživatel
14.08.2016 21:05
#
Radsej sa pozerat na Pepkovu hadzanu, nez na braniaci sa Bayern.
smazaný uživatel
14.08.2016 21:44
#
Absolutny suhlas!!! Dufam ze je to len tym ze su niektori po dovolenke..Velmi nerad to hovorim ale Dortmund hra zatial krajsi futbal
smazaný uživatel
14.08.2016 21:05
#
Takový tlak, už jim ho přece musí dát. Nebo zase rozhodčí zapracuje jako před chvilkou u Ribéryho.
Mates28
14.08.2016 21:10
#
Však zatim vám to pěkně pouští
smazaný uživatel
14.08.2016 21:06
#
Ty vole, už zas chytám deprese z té naší produktivity
smazaný uživatel
14.08.2016 21:09
#
Teď Vidal překonal všechno
blackhawk88
14.08.2016 21:08
#
javimar
Heisenberg
14.08.2016 21:09
#
Burki
Mates28
14.08.2016 21:09
#
Vidal
Kincl
14.08.2016 21:09
#
ty kráso pěkná akce
smazaný uživatel
14.08.2016 21:10
#
Bürki
Kincl
14.08.2016 21:10
#
černoušek neunáší :)))))
Igorrrr
14.08.2016 21:13
#
hovori cigaň
Kincl
14.08.2016 21:14
#
no spíš když to napíše slovák, tak je 50% šance že to bude cigan :)))
Igorrrr
14.08.2016 21:16
#
to ta ucia cierni bratia a sestry vo vymenniku ?
smazaný uživatel
14.08.2016 21:53
#
popltak
14.08.2016 21:12
#
To je neskutečná nuda..
stas87
14.08.2016 21:22
#
Tak drz hubu a prepni to, nie?
smazaný uživatel
14.08.2016 21:26
#
popltak
14.08.2016 21:31
#
Nic něříkám a chovej se slušně, zaostalé dítě.
smazaný uživatel
14.08.2016 23:51
#
On sa chova slusne to ti si sa stazoval aj ked nebolo naco...
smazaný uživatel
14.08.2016 21:56
#
Tak choď vyprstovať tvoju imaginárnu frajerku
Mates28
14.08.2016 21:12
#
Javimar je dneska parádní
blackhawk88
14.08.2016 21:14
#
podla mna zaklad namiesto alonsa.. ked sa vrati Boateng
Mates28
14.08.2016 21:15
#
Těžko říct jak by si vyhověl ve středu s Vidalem..ale každopádně na základ má, ať už na středu zálohy, nebo obrany.
db18
14.08.2016 21:23
#
blackhawk88
14.08.2016 21:17
#
ten rozhodca mi pride strateny...2 min sa nehralo a on ani nenastavi
Kily
14.08.2016 21:18
#
minutu nastavoval
blackhawk88
14.08.2016 21:22
#
dik, ani som nepostrehol
Kily
14.08.2016 21:17
#
dobrý poločas
Heisenberg
14.08.2016 21:19
#
Hummels hrál pod Tuchelem v BVB vždy na levým stoperu, ne? Docela zvláštní ho tam vidět zrovna s Javimarem, kterýmu pravej stoper nevadí.
Heisenberg
14.08.2016 21:19
#
*vidět na pravým stoperu
db18
14.08.2016 21:26
#
Co spolu hrají v repre, tak je to snad vždycky tak, že nalevo je Boateng a napravo Hummels.
Arne
15.08.2016 11:03
#
Vazne? Ja kdyz si vybavim spoustu situaci z poslednich dvou turnaju, tak mam Matse vzdy zafixovaneho nalevo a Bou napravo... Ale fakt nevim, jak moc to odpovida realite.
db18
15.08.2016 11:05
#
Já si to spíš pamatuji takhle... a taky z toho pohledu, že se při absenci Hummelse hledal pravý stoper vedle Boatenga... (a pro jistotu jsem se tedy ještě podíval na transfermarkt.de, a podle toho to právě taky sedí... )
Arne
15.08.2016 11:14
#
Mas pravdu, TM hovori jasnou reci, i kdyz treba proti Severnim Irum a ve triclenne obrane byl Mats nalevo.
db18
15.08.2016 11:28
#
A Boateng uprostřed? Tam zas bývá celkem zažité ze starých let, že na pravém stoperu je pak "předstoper"
Bayern +
16.08.2016 21:10
#
LM
14.08.2016 21:21
#
Krásný zápas.. Jde vidět, že jediný Pep může mít proti nám více držení míče. Teď už je to něco jiného. Už je to o dost lepší, než proti Sunderlandu, hlavně to nasazení. Rode si to zatím slušně vodé. Dembélé stejně jako Emre psychicky slabý, Burki neuvěřitelný zákrok. Jo a Passlack je super, že se ničeho nebojí.. takový malý buldok

jo a co to je obecně za připosrané rozhodčí furt dávat alibistické 2 žluté pro každého. A vždycky s Riberym. Ve finále pokalu proti Gonzovi a dneska s Passlackem. Tak toho kreténa prostě vyhoďte, ne?
smazaný uživatel
14.08.2016 21:31
#
oblejte ho pivom
Ángel di María 22
14.08.2016 21:29
#
Super 35 minut, posledních 10 už to bylo takový unavený. Ale celkově určitě BVB lepší, než Bayern.

Ribery, to je no comment hráč prostě..
Heisenberg
14.08.2016 21:35
#
Jak se komentátor zmiňoval o Pep Confidential, tak stejný autor vydává v listopadu pokračování:

https://www.amazon.co.uk/Pep-Guardiola-Evolution-Mart%C3%AD-Perarnau/dp/1909715492/ref=sr_1_9?s=books&ie=UTF8&qid=1471187701&sr=1-9
LM
14.08.2016 21:40
#
Rode je všude!!
db18
14.08.2016 22:10
#
blackhawk88
14.08.2016 22:11
#
predali sme Rodeho a nehcali sme si Alonsa
db18
14.08.2016 22:16
#
Pospovič
15.08.2016 08:18
#
pawelFCB
15.08.2016 10:35
#
Arne
15.08.2016 11:04
#
Ja verim tomu, ze podl Carlem bude hrat trochu jinak nez to co pod Pepkem.
blackhawk88
14.08.2016 21:46
#
Paneboze to je trapenie
Mates28
14.08.2016 21:47
#
VIDAAAAAAAAAAAAAAAAL
blackhawk88
14.08.2016 21:47
#
VIdal
Mates28
14.08.2016 22:08
#
THOMAAAAAS!!
blackhawk88
14.08.2016 22:11
#
Mats to pekne priklepol .. paradny vyskok..asi po dlhsom case gol po zahrani rohu
Mates28
14.08.2016 22:12
#
Naštěstí ho bránil Weigl no
smazaný uživatel
14.08.2016 22:09
#
šajze
Mates28
14.08.2016 22:15
#
BVB převzalo styl házený
LM
14.08.2016 22:24
#
to byl tvůj první zápas dortmundu?
Mates28
14.08.2016 22:29
#
Ano, jistě
Mates28
14.08.2016 22:23
#
Suchý triko
Billy McClane
14.08.2016 22:23
#
Carlo zacal svoju misiu v Bayerne uspesnejsie ako Pep A ide to aj bez hadzanej. Ake NECAKANE
Kyros MUFC / ACM
14.08.2016 22:42
#
LM
14.08.2016 22:23
#
Ale jo.. mě se to líbilo - na tomhle můžeme stavět. Bayern byl o něco šťastnější v zakončení a hrál v téměř nejlepší sestavě.

jediná poznámka: Schmelzer otřesný, nejhorší hráč zápasu..ta jeho pasivita směrem dopředu, z toho se mi dělá špatně. S takovou nejen, že hodně rychle zase odevzdá tu pásku, ale taky si rychle sedne na lavičku, Tohle v konkurenci Guerreira nemůže dovolovat..
X-bano-X
14.08.2016 23:08
#
Ako hral Bartra? Videl som len prvú polku.
LM
14.08.2016 23:51
#
Dobrý zápas odehrál. Párkrát vázla komunikace se Sokratisem, ale to je pochopitelné po tak krátké době. Jinak ale fakt koncentrovaný a spolehlivý výkon
stas87
15.08.2016 00:01
#
Sokratis naznacil, ze moze velmi rychlo dat zabudnut na Hummelsa. Pekne sa vyhral od prestupu z Werderu.
LM
15.08.2016 00:03
#
Jojo.. To už nějakou dobu. Herne nezaostává. Hummes má ale lepší rozehravku a hlavně je to persona, vůdčí osobnost. Snad se do teto role Papa taky dostane
Ol!ver
15.08.2016 00:17
#
Arne
15.08.2016 11:06
#
Akorat pred tou situaci, kdy Bürki vychytal Vidala, tam jeden ze stoperu zustal treba pet metru za zbytkem obrany... To byl Sokratis, ne?
stas87
15.08.2016 14:02
#
Myslim ze ano.
smazaný uživatel
15.08.2016 13:24
#
Hummels určitě nebude nějakej propastnej odchod. přesto kdybych měl vybrat jednoho z nich tak 10x z 10ti volím Matse.. byť je v něčem i horším hráčem. přesto stoper mýho gusta.
misobvb
14.08.2016 22:45
#
tento zapas nam ukazal ze passlack a rode su skvely a ze dembele nemoze hrat zaklad vela situacii riesil solovanim a stratou lopty .. reus kagawa gotze a v predu auba s tymto to pojde lepsie
Mates28
14.08.2016 22:50
#
Passlack s Rodem byli paradni ..uz se na prvne jmenovanyho tesim v Bayernu, az skonci Lahm
Exfdgr
14.08.2016 23:01
#
Taková provokace...
smazaný uživatel
14.08.2016 23:50
#
Tak superpokal bohuzial pre Mnichov sakra. Je to velka skoda, hlavne v prvom polcase hral Dortmund paradny futbal. Mali pekne priamociare akcie,velmi sa mi pacil Dembele, myslim ze ho TT bude davat do zostavy velmi casto. Akoze nehral Dortmund nejaky hura futbal ako sme videli no v prvom polcase mali zo 3 patminutove pasaze ked si vytvorili velky tlak pri vapne s coho pramenilo zopar solidnych sanci a okrem toho cely polcas mali naznaky, Bayern mal okrem tutovky Vidala ktoru vytiahnul Burki jedno velke hovno. Po zmene stran to bolo zo strany BVB horsie, okolo 50-tej minuty sa to dalo no uz vtedy som trosku tusil ze sa to neskonci dobre. Prisiel gol a obraz hry sa zmenil, Bayern zacal zapas viacmenej kontrolovat, BVB sice aj drzali potom loptu no skorej v strede ihriska co v case ked prehravate a este proti Mnichovu nema vyznam. Takze potom prisiel protiutok, roh, nepostrazeny Hummels a Muller a zasluzeny trest v podobe druheho golu za pasivitu Dortmundu v druhom polcase. BVB odohrali dobre len uvodne dejstvo, potom sa s travniku vsetci vytratili ale v obrane obe muzstva zvladli zapas na jednotku, videli sme kopu dobrych obrannych zakrokoch aj v subojoch jeden na jedneho. Na strane Bayernu sa mi pacil Vidal a zachranil par krat Neuer, odchytal dobry zapas. Prekvapenim pre mna bolo ze sa Kinderjudas nedostal na plac.

btw: celkom dobre privitli fans BVB Hummelsa.
Walcott7
15.08.2016 00:49
#
Jak ho přivítali? To bylo myšleno ironicky?
smazaný uživatel
15.08.2016 07:24
#
Ironicky po čase aj komentátor na ES2 prestával hovoriť, veď podľa bučania každý divák vedel že kto je pr lopte.
El Campeon
15.08.2016 07:41
#
to je hrozná sra*ka tyhle transfery na trase Bayern - Dortmund jenom čekám kdy půjde Reus
El Campeon
15.08.2016 07:45
#
I směr přestupu Dortmund - Bayern je k
Fans Dortmundu napoví...
smazaný uživatel
15.08.2016 09:28
#
Bayern mrdky
smazaný uživatel
15.08.2016 10:32
#
barcelonské mrdky vykupujú Liverpool a vlastne všetko čo sa hne, máte čo hovoriť
El Campeon
15.08.2016 11:06
#
Cože tak jako já proti přestupům nic nemám,jen se mi moc nelíbí takové každoroční plenění 1 týmu. Myslím,že i fans Dortmundu souhlasí.Barcelona nekupuje z poolu každou sezónu A zrovna od fanouška United mi přijde směšný kritizovat Barvu za to,že je aktivní na trhu,vždyť vy jste za posledních pár let utratily za přestupy snad nejvíc ze všech týmů
El Campeon
15.08.2016 11:10
#
*Barcu-pitomej autocorecct
kubys
15.08.2016 11:27
#
Za posledních 15 let 2 hráči Liverpoolu, tomu opravdu říkám vykupování.
smazaný uživatel
15.08.2016 10:34
#
Zmrdi z Bayernu no...
smazaný uživatel
15.08.2016 01:29
#
Ahoj
Pospovič
15.08.2016 08:20
#
Konečně po 3. prohraných finále v řadě celkem paradox, že dnes byl soupeř lepší. Po letech by to mohl být zajímavý boj o titul, pokud to BVB vydrží
teenz
15.08.2016 08:51
#
Viděl jsem sice jen první poločas, ale kolotoč to byl neuvěřitelnej. Sympatickej projev od BVB, občas až neuvěřitelnej tlak.
Kily
15.08.2016 08:59
#
to jsi dopadl dobře, druhá půlka od BVB už celkem marná, hlavně po gólu moc nevěděli, kudy kam
teenz
15.08.2016 09:05
#
Fakt ? Já měl čas pouze na první půlku, kde BVB v některých chvilkách Bayern neskutečně tlačilo (nařp. šance Ramose, Dembeleho, několik závarů před bránou).
smazaný uživatel
15.08.2016 10:24
#
Konečne ten futbal baví a nie ako pod tým privandrovalcom španielskym
Mates28
15.08.2016 10:30
#
Bayern vcera moc nebavil..ale ten rozdil je videt dost ...hlavne v defenzive teda
Kily
15.08.2016 10:42
#
no včera právě v prvním poločase Bayern vyměnil házenou za pasivitu, to asi taky není právě ideální
kubys
15.08.2016 10:45
#
Bayernista18
15.08.2016 10:50
#
Kdyby i naše ostatní zápasy měly vypadat jako včerejší první poločas, tak radši přestanu Bayern sledovat.
raduinho
15.08.2016 13:19
#
Bayern ještě bude rád vzpomínat na tituly pod Pepem.
smazaný uživatel
15.08.2016 09:28
#
Bayern haha BVB sestup
Bayernista18
15.08.2016 10:31
#
Ribéry. Zajímavý, že jindy jsme daleko lepší než soupeř a nevyhrajem a proti BVB hrajem připosraně a vyhrajem ...
db18
15.08.2016 10:32
#
To tak bylo vždycky... dřív platilo, že čím méně držení míče máme, tím to dopadne lépe... tak kolem 42-46% za první poločas bývalo asi ideální
Bayernista18
15.08.2016 10:42
#
Je to zvláštní no. První poločas nás solidně mleli a to ještě měli kopat penaltu za ruku Alonsa.
Mates28
15.08.2016 10:51
#
No nastrelil si ji sam a neumyslne, to se nepiska ne? To ze tam sel jak drevak a kokot v jednom je vec druha...
db18
15.08.2016 10:53
#
Bayernista18
15.08.2016 11:00
#
Já myslel, že když je od těla, tak se písknout i tak může ... ale teď čtu, že ne.
Kily
15.08.2016 11:06
#
pokud situaci zvládneš jako kopyto, penalta z toho není
Mates28
15.08.2016 11:24
#
To nesmyslny zvedání rukou v takovych situacich snad odkoukal od nemecky repre na ME...
.13
15.08.2016 13:27
#
Passlack vcera paradny
Ma nejake vacsie sance hrat zaklad?
LM
15.08.2016 14:39
#
kéž by... on je i přes svůj věk hodně drzý, sebevědomý, nebojí se soubojů, věří si a dokáže hrát tvrdě. Normálně hrával pravé křídlo někdy i centrálně a je tudíž ofenzivně skvěle vybavený. Podle mě je to ideální materiál k přeškolení na pravého beka. Tam u něj vidím největší šance si zahrát.

Základ má ale zatím pořád jistý Piszczek, ale osobně doufám, že se Felix nevzdá a bude bojovat o místo.
.13
15.08.2016 15:57
#
Ja som ho kukal aj na ME U19 a tam hral LB a kridlo, skely hracik. Taketo typy mam rad
smazaný uživatel
15.08.2016 13:59
#
V Bundeslize je doma v letošní sezoně BVB udělá. Mohl by to být vyrovnanější boj o titul jak v předchozích letech.
Pibroch
15.08.2016 14:59
#
osobně to vidím 50:50 co se titulu týká, jen díky Neuerovi to včera nebylo do půle o dvě branky pro BVB

až si ten tým ještě lépe sedne, bude to jak před pár lety
smazaný uživatel
16.08.2016 07:21
#
pawelFCB
15.08.2016 16:47
#
LM
15.08.2016 17:13
#
po ani ne dvou týdnech s týmem bude asi hrát hned základ
teenz
15.08.2016 17:29
#
Tady to je ještě výraznější, takovej kluk, ideální xichtík pro reklamy a teď vepř.
Rudnevs
15.08.2016 22:28
#
Fórik dobrý, ale asi ho vytvárali ľudia ktorý Dortmund a Nemecko moc nesledujú.
smazaný uživatel
15.08.2016 20:30
#
OT:.2.BL: Union - Dresden veľmi zaujimavý úvod, padol gól takže sa zdá že sa zápas rozbieha. Situácia pri góle na 0:1 hraničná takže musím pochvaliť rozhodcu Wolfganga Starka, podobné situácie sa majú púšťať. na štadióne parádna atmosféra som zvedavý ako sa bude teraz Unionu dariť bez Hosinera, nevie niekto aká je dlhá doba liečenia??
Rudnevs
15.08.2016 22:36
#
Ten Quaner dal dva góly, tak možno k tomu Hosinera nepustí ani po návrate. ... a vyzeralo to ako super zápas, fanúšikovia super aj keď mi to prišlo už také kultivované (pravdepodobne kvôli svietiacim reklamným panelom. ), škoda, že som to neuvidel. Ale góly som videl a super, že sa presadil aj Lumpi, to Dynamo nakoniec vyzerá ako zaujímavý tím (podobne ako Union).

Lautern remízoval s Würzburgerom. Ten tím je fakt v keli, tam musia prísť hráči. St. Pauli prehralo s Braunschweigom ... jak sa od nich veľa čakalo, tak teraz pri štarte teda sklamali.
smazaný uživatel
16.08.2016 07:21
#
Tak St. Pauli sa za pár kôl zdvihne predpokladám ...Lauternu tak neverím, keď remizujú s takým mužstvom + teda ten káder, tak si myslím že to bude celú sezónu o život...
Rudnevs
16.08.2016 07:49
#
Strach o život má aj Norimberg (podľa BILDu) a St. Pauli sa zdvihne, ale na postup to už asi nebude - naopak veľmi dobre vyzerá ten Braunschweig a zrovna tých v BL vidieť nechcem. Hannover, to bude taký druholigový Bayern. Lauter závisí od posilnenia kádru.
smazaný uživatel
16.08.2016 10:44
#
Braunschweig bude vysoko, mne by v BL až tak nevadili - majú výborných fanúšikov (torhymne síce nič extra), v sezóne 13/14 hrali BL a boli mi sympatický, páčil sa mi prístup hráčov. A aj keď skončili posledný tak po poslednom zápase im celý štadión tlieskal za sezónu (boli po 30 rokoch v BL). Takže ja ich mám celkom rád a v BL by som ich prijal ale radšej určite 1860, Union, Bochum alebo Drážďany. Hlavne nie Norimberg, Vurzburg, Aue a Fortunu...
Rudnevs
16.08.2016 12:03
#
"FANTAZIE. Žádná zloba po sestupu. Torsten Lieberknecht, sympatický kouč Braunschweigu, si s hráči po posledním prohraném utkání v Hoffenheimu vychutnával ovace kotle a od malé holčičky, kterou ochranka pustila na hrací plochu, dostal žlutomodrou růži. Konec skoro dojemný."
-
To je pasáž jedného z článkov z tej doby. Oni si chceli tú BL užiť, čakali že zostúpia - podobne to bude aj u Darmstadtu. A s tou torhymne máš teda pravdu.
smazaný uživatel
16.08.2016 13:37
#
Tiež si myslím, to su kluby ktoré sa v prvej lige objavia len s času na čas a nevydržia tam dlho + teda fans si to užívajú a verne nepovzbudzuje iba kotol ale všetky tribúny (tak by to malo byť všade, aj v Kolíne fandia všetci, žial varksvereine + teda ešte smradi z Bayernu). Ale mne prišiel Braunschweig odosť sympatickejší ako Darmstadt, bolo tam menej zákernosti, symulácie, ubolených svinstiev, revania a pod... mne prišlo akokeby bojovali fakt hlavne pre fanúšikov, všetci si to dokonale užívali,po každom dueli ďakovačka, hráči hrali zo srdcom mne to prišlo veľmi pekné.

btw: Inak keď sme sa dotkli Darmstadtu tak získali Schipplocka z Rothosen. Ináč ten si to trochu pokašľal, z ambiciózneho Hoffe do menej ambiciózneho Hamburgu a teraz smer HSV = zrúcanina.
Rudnevs
16.08.2016 13:50
#
Lenže Darsmstadt sa zachránil a EBSC nie.

Schipplock je ešte len prehliadke. a HSV = zrúcanina? To platilo tak pred 2 rokmi.
smazaný uživatel
16.08.2016 13:52
#
Nie, HSV nie je zrúcanina, tou som myslel Darmstadt len mi nenapadlo ako sa dá na laptope šípka v tej chvíli tak som napísal =
Rudnevs
16.08.2016 13:54
#
Aha tak.

... inak ale fajn prestup, mal by si tam zahrať dosť. Žiaľ padá ten Beister, ktorý ostáva v rezerve Mainzu.
smazaný uživatel
16.08.2016 13:59
#


btw: inak chcel som sa ťa opýtať: nemáš záujem o eurofotbal.cz tipliga? Akože ostatné krajiny je prihlasovanie uzavreté, len dneska sa dá dotatočne prihlásiť ale Nemecká tipliga je uzávierka až v nedeľu, euroliga následne ďalšiu. http://www.eurofotbal.cz/tipliga/
Tak až by si chcel tak môžeš, ja som sa dal samozrejme aj do Nemeckej,bude zábava. Anglickú, Španielsku a Francúzsku som natipoval už dneska, týždeň do predu.
Rudnevs
16.08.2016 14:03
#
Keď bude čas tak si to naštudujem, prvoradý je ale Kicktipp a fanta.
smazaný uživatel
16.08.2016 14:38
#
premýšľam že aj sa asi dám na Kicktipp. Aké sú vlastne presné pravidlá a ako to funguje? Som zabudol.
Rudnevs
16.08.2016 14:56
#
Vytvor si účet - nejak sa nazvi (najlepšie tak ako na ef) - pridaj sa do našej ligy (ešte nie je vytvorená) - začni tipovať.

Tipujú sa všetky výsledky a bodovanie je následovné:
• 4 body: správny výsledok
• 3 body: správny gólový rozdiel
• 2 body: správne určenie výherného tímu
smazaný uživatel
16.08.2016 16:10
#
Ďakujem. Tak až sa vytvorí liga,pridám sa.
Rudnevs
16.08.2016 16:20
#
Rudnevs
16.08.2016 13:55
#
pawelFCB
16.08.2016 16:37
#
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto zápasu, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
01.10. Steinhausová se rozloučila s kariérou
Bibiana Steinhausová se jako rozhodčí prosadila i mezi muži a včera odřídila utkání o Superpokal mezi Dortmundem a Bayernem, jednalo se o její poslední duel, po něm totiž ukončila kariéru. Steinhausová dříve pískala nižší německé soutěže a v roce 2017 se stala první ženskou rozhodčí v některé z pěti nejlepších evropských soutěží, v 1. Bundeslize si připsala celkem 23 utkání. (bbc.com)
30.09. Bayern vítězem Superpokalu
Výsledek německého Superpokalu: Dortmund - Bayern 2:3 (39. Brandt, 55. Håland - 18. Tolisso, 32. Müller, 82. Kimmich).
30.09. Sestavy: Dortmund - Bayern
Základní sestavy pro německý Superpokal - Dortmund: Hitz - Can, Hummels, Akanji - Meunier, Dahoud, Delaney, Passlack - Reus, Brandt - Håland. Bayern: Neuer - Pavard, Süle, Martínez, Hernández - Kimmich, Tolisso - Coman, Müller, Davies - Lewandowski.
29.09. Bayernu bude chybět Sané
Leroy Sané nepomůže fotbalistům Bayernu Mnichov v utkání o německý superpohár proti Dortmundu. Čtyřiadvacetiletý fotbalista má problémy s pravým kolenem.
28.09. Superpokal bude bez fanoušků
Před prázdnými tribunami se bude konat letošní utkání o Německý superpohár, k němuž pozítří nastoupí Dortmund a Bayern Mnichov. Duel bude hostit Allianz Arena a bavorské úřady fanoušky zakázaly, chtějí tak předejít případnému šíření koronaviru. (sport1.de)
03.08.2019 Německý Superpokal bere Dortmund
Výsledek utkání o Německý Superpokal: Dortmund - Bayern Mnichov 2:0 (48. Alcácer, 69. Sancho).
03.08.2019 Dortmund večer asi bez Hummelse
Dortmund dnes v zápase o Superpohár nastoupí proti Bayernu a o tento duel pravděpodobně přijde Mats Hummels - německý obránce má zdravotní problémy. (sport1.de)
02.08.2019 Coman bude na Dortmund připraven
Bayern zítra čeká duel o Superpohár proti Dortmundu a k dispozici mu bude i Kingsley Coman. Francouzský křídelník si v týdnu poranil koleno, nejednalo se ovšem o nic vážného. "V pátek bude trénovat a pokud se nestane nic neočekávaného, v sobotu nastoupí," potvrdil trenér Niko Kovać. (lequipe.fr)
01.08.2019 Comanovo zranění není vážné
Kingsley Coman za sebou má podrobné vyšetření a to přineslo dobré zprávy. Křídelník Bayernu Mnichov si včera poranil koleno a nejedná se o vážný problém, francouzský reprezentant by mohl být k dispozici už pro duel o Superpohár proti Dortmundu, který je na programu pozítří. (onefootball.com)
13.08.2018 Alaba nemá zraněné kolenní vazy
Pozitivní jsou první zprávy od lékařů Bayernu Mnichov o zdravotním stavu Davida Alaby. Defenzivně laděný rakouský fotbalista si ze včerejšího souboje s Frankfurtem odnesl zraněné koleno a první testy odhalily, že se nejedná o problém s vazy. (goal.com)
Další expres zprávy
Poslední zápasy
30.09.
Borussia Dortmund - Bayern Mnichov
2:3
Všechny zápasy
Následující zápasy
nenalezeny žádné zápasy