čtvrtfinále
20.04.2021 18:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Senzace v Coupe de France! Rumilly-Valliéres skolilo druholigové Toulouse a je v semifinále

Mužstvo Rumilly-Valliéres se stalo teprve čtvrtým semifinalistou Coupe de France v historii, který působil až na čtvrté nejvyšší úrovni. V minulosti se tento počin podařil už jenom Calais v roce 2000, Montceau Bourgogne v roce 2007 a Quevilly-Rouen v roce 2010. Domácím se ve čtvrtfinále podařilo skolit o dva góly koronavirem sužované Toulouse, působící v Ligue 2.

Na stadionu v Annecy, kde se tohle klání konalo, družina kouče Patriceho Garandeho zkrátka trpěla už od úvodních minut. V notně okleštěné sestavě se tým Le Téfécé neprezentoval ani náhodou jako jednoznačný favorit, a poté, co v 5. minutě nebyl uznaný gól Koulourisovi pro ofsajd a ve 13. minutě neuspěl ve své možnosti Saïd, se outsider ujal z ničeho nic vedení.

Bylo vidět, že svěřenci trenéra Fatsaha Amghara působí sehranějším dojmem, že mají oproti svému protivníkovi přece jenom jasnější herní plán. A určitě jim také vůbec nevadilo, že centr ze standardky od Peugeta brankář Pettersson nedobře odhadl a že se k míči propracoval dříve Guillaud, jenž hlavou rozvlnil síť. Na tuhle inkasovanou branku nedokázali hosté reagovat.

Přitom už v 68. a 71. minutě mohl celek z ani ne dvacetitisícového městečka Rumilly naplno rozhodnout o svém postupu, jenže to by Moke nesměl zahodit svou solidní příležitost a pak i jeho spoluhráč Liongo Aduma. Nakonec se ale domácí přece dočkali své další odměny v 83. minutě, opět rozhodla standardka Peugeta, po níž si vlastence zapsal na své konto Rouault.

Autor: Patrik Sandev / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele