Další články

Juniorská liga zažila první ostrý test videorozhodčího

Český fotbal má za sebou první ostrý test videorozhodčího. V pondělním utkání juniorské ligy mezi Spartou a Jabloncem (4:0) v Praze na Strahově však Roman Hrubeš nemusel s hlavním sudím konzultovat žádnou spornou situaci. Zápas proto do budoucna poslouží především jako materiál pro další přípravu rozhodčích.

Policie navrhla obžalovat 22 lidí kvůli korupci

Protikorupční policie navrhla obžalovat 22 lidí kvůli sázkařské aféře ve fotbalových soutěžích. Od listopadu 2012 do září 2013 se údajně pokusili ovlivnit 31 zápasů. Kriminalisté je viní z podplacení a přijetí úplatku, jednoho člověka navíc také z legalizace výnosů z trestné činnosti.

Policie by měla kvůli sázkařské aféře v červnu navrhnout obžalobu

Protikorupční policie by měla do konce června podat návrh na obžalobu v sázkařské aféře v nižších soutěžích, která vypukla v roce 2013. Soud by pak mohl kauzu začít řešit v průběhu léta. V případu figuruje 22 obviněných, kteří podle policie ovlivňovali utkání druhé nejvyšší soutěže, České fotbalové ligy a juniorské ligy.

Policie obvinila dalších 11 osob kvůli sázkařské aféře

Kvůli sázkařské aféře v nižších soutěžích, která vypukla v roce 2013, policie obvinila dalších 11 osob. Počet stíhaných v kauze stoupl na 27. Obvinění měli podle policie ovlivňovat utkání druhé nejvyšší soutěže, České fotbalové ligy a juniorské ligy.

Sázkařská mafie se údajně pokusila ovlivnit 13 zápasů

Sázkařská mafie se v nedávné minulosti pokusila ovlivnit 13 utkání v pěti různých českých soutěžích. Jedním z podezřelých zápasů měl být i březnový duel první ligy mezi Teplicemi a Českými Budějovicemi. Uvedl to server www.aktualne.cz s odvoláním na nejmenované zdroje.

Nejlepším hráčem juniorské ligy se stal slávista Šimeček

Záložník Viktor Šimeček ze Slavie Praha se stal nejlepším hráčem premiérového ročníku Juniorské ligy (JL), v níž nastupují rezervní týmy všech prvoligových a některých druholigových celků. Devatenáctiletý Šimeček svými výkony nejvíce zaujal představitele Ligové fotbalové asociace, která JL organizuje...

Juniorská liga si touží získat pevné místo na mapě

Velké ambice má nově vzniklý projekt Juniorské ligy (JL), který odstartoval letos v létě a chce si získat pevné místo na domácí scéně. Organizátory soutěže, v níž startují rezervní celky všech týmů z nevyšší soutěže a dva z druhé ligy, těší slušná odezva po deseti odehraných kolech.

Rozhovor o mládeži s vedoucím trenérem SCM Sigmy Olomouc

Michal Coufal se už 25 let věnuje trénování mladých fotbalistů. V současnosti vede Sigmu Olomouc U19, v klubu se stará také o fungování Sportovního centra mládeže. Našemu webu představil své názory na výchovu talentovaných hráčů.

31.07.2012 Rozhovory 55 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele