play off - finále
25.05.2015 16:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Premier League se po roce vrátí do Norwiche, Boro padlo

Norwich se okamžitě po roce vrací do Premier League! Zatímco předešlá dvě finále play-off League Championship přinesla drama v závěrečných minutách, zde se rozhodovalo hned v úvodní 20minutovce, kdy se prosadili Jerome s Redmondem. Postup tedy slaví tým teprve 33letého Alexe Neila, budoucího nejmladšího manažera v nejvyšší anglické soutěži...

Přesně před rokem dostal mladičký lodivod Alex Neil skrz play-off do skotské Premier League skromný Hamilton; dnes tutéž radost přinesl vůbec poprvé v historii také přednímu norfolkskému celku, který si takto v tomto tisíciletí postup mezi anglickou smetánku vybojoval už potřetí.

Oba týmy si hned vyměnily pozdravy způsobem z nejbizarnějších - otestovaly si navzájem pružnost břeven. Nejprve se těžkým halfvolejem blýskl Johnson, na druhé straně po Bassongově nedůsledném odkopu pohotově pálil do horní tyče Vossen.

Middlesbrough je v druhé nejvyšší soutěži absolutní špičkou, pokud jde o strážení vedení, proto bylo pro Norwich zásadní skórovat jako první - a to se žlutozeleným brzy opravdu podařilo.

Již ve 13. minutě Ayala podstoupil souboj s Jeromem, myslel si, že byl faulovaný, nechal si tak exbirminghamského střelce utéct, a brankář Dimi už pohromu neodvrátil. Místo toho se nechal podél tyčky prostřelit spíše lacině.

Tím pro Boro začaly časy naprosté a čiré deprese. Ihned vzápětí Redmond převzal pas z pravé strany a nikým neotravován křižnou střelou zvýšil na 2:0, aby Teessiders jenom jakž takž odolávali přemíře centrů a přihrávek podél vlastního pokutového území i ve zbytku úvodní dvacetiminutovky.

V příštích 25 minutách se už Canaries lehce stáhli, soupeře ale pořád ani náznakem nepouštěli do nějakých nebezpečných situací. Severoanglický klub, který nepříznivý stav 0:2 neobrátil od dubna 2006 a zápasu se Steauou, se musel spokojit tak maximálně s pár rohy a územní převahou.

Zkraje druhého poločasu si už Boro užívalo přece jen více volnosti, především po pravé straně to skrz ofenzivního Olssona proudilo jedna radost. Výsledkem však byla leda tak marná hlavička Ayaly a v 59. minutě konečně i první střela na bránu v podání Bamforda.

V 69. minutě přišel na plac v odvetě semifinále takřka nezastavitelný Kike, ani to však bezzubé Middlesbrough nevytrhlo. Hned vzápětí mohl skórovat spíše Martin na druhé straně, kdyby ho ve vzduchu těsně před hlavičkou nerozhodil jeden z protivníků. Také další menší příležitost měli potom Kanárci při standardce Redmonda.

Boro naproti tomu spíš mlčelo, a i přes pár nebezpečných balonů do šestnáctky si stále ne a ne vypracovat konkrétní gólovou příležitost. Ruddy tedy nakonec napříč celými 90 minutami řešil absolutní minimum zapeklitých situací a obecně se zřejmě jednalo o jedno z nejlépe kontrolovaných finále play-off League Championship vůbec.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (235)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Strojmír

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pokloním se umění pánu bookmakeru,jestli vyjde tip 2 - ten rozdíl se neustále po tisícinkách zvětšuje na stranu N.CITY. Již mnohokrát jsem žasnul nad tím co dokážou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klanět se nebudu ,ale opět musím uznat ,že umí.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
fantomas

!! GO CANARIES !!

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to někde v tv

Reagovat
smazaný uživatel

Streamov bude určite dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ze to bude na Slovak Sportu a nicl budu prat Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 pp pre Brough

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
mickey mouse

Lepší čas fakt vymyslet nemohli.

Reagovat
fantomas

Oni mají prázdniny no.

Reagovat
Nikikrew

niektori ako napr ja sa z toho tesim nakolko to ma velky vplyv v robote

Reagovat
smazaný uživatel

Boro - Norwich má vplyv v robote?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Voľno nejaké či ako? Ja som bol v tom že dnes je spomienka na tragédiu z Brusela a že majú štátny sviatok. Ale pozerám že výročie je až 29.mája.

Reagovat
fantomas

Mají Spring Bank Holiday - vždycky poslední pondělí v květnu. Taková kravinka. Ale stejně si nepamatuju, že by finále play-off bylo takhle někdy.

Reagovat
j_mrazik

I v DE mají svátek, ale u nás není.

Reagovat
smazaný uživatel

i v USA

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v belgicku mame volno

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Jardin

Nejlepší je, že když se nejedná o nějaké pevně stanovené datum pro svátek, tak se to slaví vždy v pátek/pondělí. Už jsem tu měl asi 4 prodloužené víkendy za 3 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ?

Reagovat
Jardin

Okolí Walthamstow Central, asi 15 min busem od metra.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže priamo Londýn wau pozerám že to máš najbližšie ku Spurs však? Navštevuješ aj niečo mimo Arsenalu? Londýn je tomto neskutočne bohatý ponukou futbalu na rôznych úrovniach.

Reagovat
Jardin

Noup nenavštěvuju, byl jsem jednou ve Wembley na kvalifikačnm zápase Anglie, ale jinak žádný fotbal. Naivně jsem si myslel, že budu, ale je to žrout peněz a já jich tu zas tolik nemám

PL tady nemá cenu ani řešit bez member balíčku, ale myslel jsem si, že takovej Champ bude dostupnější. Ale ty ceny jsou pořád šílené. Viz.

http://postimg.org/image/44g5k1san/

Ale aspoň jsem si nějaké stadiony prohlédl zvnejšku, byl jsem u Chelsea, Fulhamu, QPR, West Hamu, Tottenhamu, u Olympijského stadionu, z vlaku jsem zahlédl Crystal Palace a pak ještě to Wembley. No a Arsenal no

Reagovat
fantomas

Ty vole. Já byl na Leedsu v Cardiffu a krásně sem si ještě z domu koupil po netu lístek za příjemných 16 liber. Holt Wales je asi furt jiná liga, i když taky hlavní město.

Reagovat
Jardin

Jsou to strašný dardy, ale třeba ten lístek na Arsenal od Víti byl za 43 liber. Což je cena moc hezká. Na to, že to byl poslední zápas sezony (i když nám o nic nešlo, kdyby jo, asi by to šlo nahoru).

Reagovat
terry

Vždyť on nemá většinou žádný prémiový ceny a na ten fotbal (i na Chelsea) se dá za podobný peníze dostat úplně v pohodě. Já z českýho gauče to zvládnu.

Reagovat
Jardin

Já nikde neříkám, že má prémiové ceny, jen má membership, který já neměl a tak jsem to sháněl přes něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nejaký Charlton či Milwall nemá prijateľnejšie ceny? Alebo londýnske kluby v 4.lige? Tam ich je viacero ale tak neviem či to tam za niečo stojí ísť na ten futbal.

Reagovat
Jardin

Až tak do hloubky jsem to neštudoval. Je možné, že tam bych koupil lístek za pár liber, ale nějak mě nelákalo to hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol pred rokom na Leyton Orient vs Carlsley myslím za 30 quids a kvalita futbalu na urovni nasej ligy

No da sa dostať aj na PL ale musis byt taky lucker ako ja pred rokom na CRY - LIV

Reagovat
fantomas

30 liber na takovej prales

Reagovat
smazaný uživatel

ale videl som tam aj legendy ako Pascal Chimbonda alebo obrovsky talent a produkt Melwoodu David Amoo ..na druhej strane vyhodit 220 za Live, posledny gol LS7 a taky thriller som lutoval ovela menej

Reagovat
Jardin

220 liber bych dal za zápas asi jen v případě, že by to bylo semifinále/finále LM anebo rozhodující zápas sezony, ve kterém bychom si to rozdali s Chelsea/MU/City o titul. A i tak nevím, zda bych do toho šel za ty prachy

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol na tom podobne ako ty.. zil v londyne mal obzrete vsetky stadiony a sledoval kazdy zapas (vies ako to v UK prezivaju ovela viac a vsetci ludia s tym ziju) ..ked hral liverpool na fulhame, bol som pred craven cottage asi 2 hod pred zapasom, s nadejou ze zozeniem listok.. taky pan asi okolo 60 mi ponukol jeden asi 1,5 hod do vykopu za Ł160... povedal som si ze nie som blazon a utekal som na leyton (asi vies kolko trvala cesta) aby som pozeral doma futbal ..potom o par mesiacov uz som bol natolko vyhecovany z toho boja o titul ze som nemohol odolat a bezal som na Croydon asi 3 hod pred vykopom.. mopja nadej klesala s kazdou minutou ked som nestretol nikoho co by ponukal listky alebo vyzeral aspon trosku podozrivo..a ked uz som odchadzal niekde do pubu tak ma zastavili tentokrat 2 starsi pani: "hey mate! you need a ticket!" ..to bolo ako volanie z neba pytal za listok, na ktorom bolo meno Mr. George Hadwin Ł300..hovorim mu ze vsetko co mam je 220 a on ze dobre.. fakt som neveril ze sa to deje a ked som presiel cez branu a posadil sa na tribunu skoro som slzu vyronil :D ..asi takych 30 min do vykopu prisiel chlapik a ukazuje mi permanentku, na ktorej bol rad aj sedadlo na ktorom som sedel..tak si vravim: ok, kupil si listok za neskutocne prachy.. teraz ta odtial uz nikto nedostane...tak som sa len posuval z jedneho neobsadeneho miesta na druhe a zakazdym ma vyhodili, az kym som nenasiel jedno, kde som stal az do konca zapasu...btw bolo to na holmsdale stand, co je fanklub domacich + priebeh a vysledok zapasu a mame tu zazitok nezabudnutelny do konca zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wáu tak to je iný príbeh ale stálo sa tam však na tej tribúne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano stalo, ono to je totiz kotol domacich

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Jardin

pěkné

Reagovat
fantomas

Zrovna Britové sou myslim ujetý na pondělky.

Reagovat
Jardin

Jo to máš pravdu, pátek jsem si nejspíš spletl kvůli Velkému pátku. I tak je to ale skvělá věc, než svátek v půlce týdne nebo v sobotu.

Na druhou stranu mám pořád spíš blíž k tomu našemu stylu, kdy se to slaví v konkrétní den a nemusí se to upravovat každý rok jinak kvůli pracovnímu týdnu.

Reagovat
fantomas

Tak hlavně naše svátky sou zpravidla spjatý s nějakou konkrétní událostí, tyhlety jejich Bank Holidays jsou vyloženě random - něco jako naše jarní prázdniny pro děti, akorát kratší a pro všechny.

Reagovat
Jardin

Právě to je to, co mě překvapuje. Oni nic takového nemají, nebo mají, ale neslaví to jako státní svátek. Ani konec 2. světové války.

A třeba z 1. máje vyklouzli fakt elegantně, nazvou to Early may bank holiday a můžou si to slavit v random dny

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Inac z tejto dvojky je tazko vyberat. Chyba mi Boro uz dlho v PL. Tie ich zapasy vonku na severe Londyna boli vzdy zaujimave a paci sa mi aj ic stadion. Na druhej strane je Norwich velmi sympaticke muzstvo s kvalitnym kadrom. Dnes to vidim na penalty.

Reagovat
Coutinho10

j taky uplne nwm komu fandit....nejradsi bych v PL oba, ale Boro tam dlouho nebylo, takze by to byla takovy zajimavy je tam videt po 6 letech znova

Reagovat
Coutinho10

predpokladam, ze slovaksport to asi zase davat nebudou....

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport je odpad ja už ani neviem že existujú odkedy skončili v našom DVB-T a na Skylinku si ten sranda kanál ani nepredplácam veď tam nič zaujímavé nemajú okrem anglických nižších súťaži, a Capital One Cupu, ktoré aj tak nevysielajú ako sa patrí.

Reagovat
Coutinho10

j kdyby aspon ty nizsi souteze davali jako driv...ale oni uz nedavaj ani to....

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že to niekto od nich odkúpi ani neviem dokedy držia práva. Ale fakt mamľasy zaplatím peniaze za práva a nevysielam zápasy vidno že ich dotovala nejaka spoločnosť a chceli robiť veľký biznis hlavne s PL a NHL a zhoreli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani ma nenapadá kto by to mohol po nich prevziať....Digi žeby? Neviem no. Predtým dávali Champ na Sport1/2 myslím.

Reagovat
Coutinho10

tezko tipovat, kdo by to mohl prevzit...asi Digi, ikdyz ta pro me taky neni zrovna idealni....mam UPC....kazdopadne kdokoliv bude lepsi nez slovaksport, kterej UPC koupila uplne zbytecne

j je to mozny...trochu si vzpominam ze Sport1,2 davali i Carling Cup (Capital One Cup) kez by to koupili oni

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to a teraz Sport TV končia práva na La Ligu a určite bude boj s Digi....ja tiež Digi nemusím lebo sú hnusný monopol a toto nenávidím. Ale robia dobrú robotku to uznávam, hlavne čo sa týka futbalu.

Reagovat
Coutinho10

aha....tak to je pro me celkem zklamani, ze nebude ani spanelska liga...tak to sem zvedavej, cim to Sport TV nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte neni rozhodnuté o novej zmluve pre španielskú ligu. Len som písal že Digi určite bude mať záujem keď majú 4 kanály a Sport TV už vzali Copu pred 2 rokmi. Ja verím že to Sport TV udržia

Reagovat
Coutinho10

j tak snad jo...jinak by to bylo to stalo za nic

Reagovat
Kenneth

Tak snad zustane Bublina ve druhe lize.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Middlesbrough

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ma prekvapilo ako Preston prevalcoval Swindon. Aspoň výsledkovo teda....pozeral to niekto?

Reagovat
Coutinho10

#NCFC team vs @Boro: Ruddy; Whittaker, Martin (c), Bassong, Olsson; Redmond, Howson, Tettey, Johnson; Hoolahan; Jerome.

skoro jak minulou sezonu v PL

Reagovat
Coutinho10

Middlesbrough FC ‏@Boro

TEAM NEWS: Dimi, Whitehead, Ayala, Gibson, Friend, Adomah, Leadbitter, Clayton, Tomlin, Vossen, Bamford.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bamford je tam a spolu aj s Vossenom. TO je dobré znamenie pre ofenzívny futbal

Reagovat
fantomas

Wow, dva útočníci.

Reagovat
fantomas

Super, že se neposral a neposadil Wese po tom semifinálovym výkonu.

Reagovat
Noustress

vlani som fandil Wiganu nevyhrali, fandil som vcera 1.FCK nakoneic niesu ani v barazi, dnes fandim Boro takze si mozem rovno podat za 100€ na Norwich ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
jacobT

zatiaľ vychádza

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rarášek

Borooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link? díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Error

Tak pojďme aspoň 8 gólů a postup obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu přejete postup víc? Já asi Boro, nic proti Norwich, ale Boro si už postup zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne Boro tiež, hlavne ma úplne dostal ich výkon na City v FA Cupe tento rok

Reagovat
kiwwi

http://freefootielive.com/

pekny Sky Sports stream

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera obraz, trošku s meškaním ale nevadí

Reagovat
kiwwi

tak pome Boro

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuu twl ted Boro stesti

Reagovat
Coutinho10

odpoved Boro neni mozny

Reagovat
fantomas

Ohhh

Reagovat
jacobT

na tých brvnách sa dohodli?

Reagovat
kiwwi

omg jake supy

Reagovat
ďuriLFC

wau

Reagovat
Coutinho10

Jerome dostal gol zadarmo

Reagovat
fantomas

JEROMEEEEEEEEEEEEE

Ayala je na něm vidět, že hrával za Norwich.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ještě zastavil

Reagovat
Pipo123

Toho obrancu Boro by som hned striedal, strašná hovadina čo spravil

Reagovat
kiwwi

kopyto Jerome...omg

Reagovat
Coutinho10

Norwich jede

Reagovat
smazaný uživatel

pri prestrihoch za branku norwichu to vyzera jak na zapasoch brazilie)))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a kedze sam mam doma jedneho kanarika, tak inac ako norwichu sa fandit neda))))

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám doma nejaký starší dres Norwichu, ale skôr som prial Boro ale ako užívam si futbalik z Wembley hlavne

Reagovat
fantomas

REDMONDEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich jede

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
off-olda

Áchyjo, tady je hotovo.

Reagovat
Pipo123

Kvalita jednoznačne na strane Norwichu

Reagovat
ďuriLFC

krása

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fantomas

Paráda. Prvních 20 minut normální samba, zbylých 25 zase v naprostym poklidu uhájených. Boro mělo jen pár standardek, jinak si v podstatě ani neprdlo. Jen tak dál.

!! GO CANARIES !!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak pozeral si včera ten Preston - Swindon?

Reagovat
fantomas

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

Zhorel Swindon riadne. Čo ten Luongo nešpekuluje sa o ňom v súvislosti s prestupom?

Reagovat
fantomas

Jojo, spekuluje, trochu i o Kasimovi... ale netušim, nakolik je to reálný. Ze třetí ligy se až do tý první moc často nepřestupuje, spíš vůbec, tohle finále pro ně mělo bejt zásadní v tomhle směru.

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Ty seš taky pro Boro?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo rozumnej neni pro Boro, nedochůdče ze severu

Reagovat
fantomas

No, proto se divim

Reagovat
Usty

Fandil jsem Bamfordovi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Po ten gól na 2:0 to bola paráda futbalik, potom sa to ukľudnilo. Chce to gól od Boro na 2:1 nech to tam trochu opäť ožije

Reagovat
Coutinho10

je videt, ze Norwich ma vic zkusenosti a hraje si to presne, tak jak chce...skoro vsichni i po sestupu z PL zustali a tohle je zatim vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

To je práva sila Champu, takmer všade inde po zostupe väčšina hráčov odchádza. V Anglicku si ale jednak môžu dovoliť pekne zaplatiť hráčov aj v 2.lige a po druhé je to mimoriadne kvalitná súťaž, hovorí sa na Ostrovoch že je náročnejšia a vyrovnanejšia ako PL. A k tomu vysoké návštevy, čiže ľudia aj hráči ťahajú za jeden povraz Čo som čítal Řepku tak on bol z Champu unesený a ani si neprial návrat Kladivárov do PL, tak si tu ligu užíval. To hovorí za všetko.

Reagovat
Pipo123

To je výhoda balíčku ktorý dostane klub čo zostupuje, tá suma je obrovská a potom si môžu dovoliť jeden rok udržať hráčov a skúsiť ísť hned na postup.

Reagovat
fantomas

Spíš to je pravá síla Norwiche, kterej byl jako jeden z velký menšiny sestupujících týmů v zelených číslech, se zdravou platovou politikou, a nemusel tak podobnym způsobem panikařit. Jen málokterej mančaft se hned po roce bije o Premier League s prakticky totožnou 11, s jakou sestupoval.

Reagovat
fantomas

*žádnym způsobem panikařit

Reagovat
Coutinho10

jj presne jak rikam....vetsina sestupujich z PL ty klicovy hrace proda a pak to tak dopada napr. Wigan....a Norwich hraje skoro v ty sami sestave jako loni

Reagovat
Noustress

Wigan tych klucovych hracov predal az potom co sme vlani prehrali finale barazes QPR a zostali v druhej lige, najvacsi vypredaj prisiel teraz v zime, takze zrovna tento priklad bol velmi nestastny, po zostupe odisiel zo zakladnej zostavy len McCarthy a za tu sumu sa nieje comu cudova, vacsina hracov zostavy tu prvu sezonu hralo aj v druhej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné neviem presne ako veľké sú obmeny kádrov po zostupe u tímov, ale myslím si že ak niekde neodchádza 50% kádra tak to je po zostupe z PL do Champu.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pipo123

Ono to je krásne takto, ale úplna paráda by bola keby tam mali vlajky, šálik by držali v ruke atd

Reagovat
fantomas

No, možná... Angličany na tohle moc neuživí ale. A hlavní je, že se fandí, že neni ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

fans norwiche mají vlajky a nafukovací žluté kanárky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
mickey mouse

boží

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Norwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiich!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina jde zpátky..

Reagovat
vladis271

Budúci rok by už mohol postúpiť vyšišie Leeds alebo Forest.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště Middlesbrough, QPR a Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

Forest. Tým na to mají, útočná síla je fakt velká. Nevím, proč měly takové výpadky, chce to jen sehnat normálního manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds, Forest, Boro, Brentford

Reagovat
Sandstorm

A Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton Wanderers!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

yes..

Reagovat
fantomas

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES ♥

Nemůžu se dočkat na ty falešný bublinový označení směrem k jednomu z těch nejlíp řízených klubů na Ostrovech, nemůžu. Super úspěch, takhle sem si to ani ve snu nepředstavoval, že se okamžitě vrátí, ale ten kádr je prostě dost evidentně prvoligovej.

Alex Neil zaslouží absolutorium, ve 33 letech takle změnit kurz jednoho mančaftu a během jednoho roku udělat play-off postupy ve Skotsku i Anglii... klobouček prostě.

CANARIES!

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře hráli výborně

Reagovat
Nikikrew

Ked uz Arsenal ti nerobi dobre tak aspon teda ten Norwich

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Jen počkej, až začnu protežovat Bournemouth...

Reagovat
fantomas

Tak v tom tě zas asi uplně samotnýho nenechám.

Reagovat
Usty

ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zeptal bych se na důvody, ale to je předem zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze i nekdo s tvym intelektem, by mohl duvody odhadnout.

Reagovat
fantomas

Tak pokud si přál Boro, snad hnedka nemusíš psát o "hnusu". To naznačuje, že máš něco i přímo proti Norwichi, a právě a jedině to mě zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusim, ale muzu. Norwichi jsem PL taky pral, ale spis na ukor Bournemouthu.

Reagovat
Strojmír

Nádhera! Jen škoda, že jsem kvůli práci neviděl první půli...

Reagovat
smazaný uživatel

Kovi81

Reagovat
Sandstorm

Cannaries Welcome back

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, škoda. Boro jsem to přál hlavně kvůli Karankovi a kvůli tomu, že v PL prostě nebyli dýl jako Norwich. Ale katastrofa to není, Norwich jsou taky sympaťáci.

Reagovat
fantomas

Karanky je škoda, ale oni budou zpátky na vrcholu i příští rok, bych řek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Škoda, že nemohl Kalas hrát ten závěr.. bez něj byli M'boro poloviční

Reagovat
fantomas

Karanka says he will be #boro manager next season. "Why not? I have one more year contract." Reiterates determination to get in PL.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nedvěd je pořád fantastický, mám z něho pocit, že by mohl z fleku obnovit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Proti chodícím Němcům by ji mohl obnovit i Lumír Mistr

Reagovat
iamek

Lumir byl skvelej. Skoda kolen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by sme mali. Nič moc postupujúci, až na ten zaujímavý Bournemouth

Nasledujúcu sezónu poprosím postup: Derby, Nottingham a Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

A Milwall späť do Champu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Miguel19

Takže farma v Boro pokračuje...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, bubliňáci!

Reagovat
terry

Konec Bamforda no.

Reagovat
Miguel19

Vystřídá ho Solanke.

Reagovat
terry

Jojo, další v řadě.

Reagovat
Manik...

Přál jsem to Boro

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem šajnu, jak ty týmy hrají, ale podle zdejších diskutérů mělo vyhrát Middlesbrough, tak jsem je flákl na jeden plachta tiket za drobné... no samozřejmě jen oni chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mi v PL absolútne nechýbal a je škoda, že postupuje miesto Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jn ,estupujou a zase postupujou jak jojo. Takove anglicke Budejky

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli Kalase no..

Reagovat
papanegra

Kde je článek že Rogerse vyhodili ? nebo jsem prošvihl expressku ?

Reagovat
kmotor corleone

ramseyho chce barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

strasne smiesne smiesnejsie bude ked ho kupi trololo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v létě ho určitě nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

11 appearances for Watford

21 appearances for #ncfc

TWO promotion winners medals

On hrál letos za oba kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

*Sebastian Bassong - 2014/15*

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že midle by stejnak příští sezonu v PL sestoupily norwich má na to aby tam setrval

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v kariéře Kalas někho vyjebal a né naopak.

Reagovat
fenixLFC

fuck, predtým nam na nich stacil jeden hrac, ale co teraz?

Reagovat
j_mrazik

Co je na Boro takového špatného, že "každý normální fanoušek mu prostě nemůže fandit"?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

BLACKHAWKS!!!

Reagovat
Horcmen

konečně na ně v OT došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele