37. kolo
16.05.2009 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Wigan nepřestává tápat, tentokrát podlehl Stoku

Stoke, zdá se, hodlá dokončit brilantní sezonu rovněž ve velkém stylu. V domácím duelu s Wiganem se sice dlouho hledal, avšak po hodině hry dvěma slepenými góly rozhodl o konečném pohodovém vítězství 2:0.

Na Wiganu byla zpočátku znát enormní snaha přerušit konečně černou sérii bez vítězství, avšak k prvnímu pořádnému zákroku donutila Sorensena až dalekonosná střela Won-Heeho z osmnácté minuty. Od té doby se hrálo stejně jako doteď, tedy v tempu, s pár polovičními šancemi na obou stranách, ale bez tutovek. Útočníci Stoku zoufale postrádali dostatek invence od svých spoluhráčů ze zálohy, útočil tak spíše Wigan, nutno však jedním dechem dodat, že se tak dělo bez výrazného efektu.

Druhé dějství už zvládlo publikum nasytit alespoň z části. Po hodině hry nejprve nepřesně střílel jak na jedné straně Pugh, tak na opačném konci hřiště Figueora. Až v 69. minutě se Potters dočkali, když se trefil Fuller, a čiré zoufalství vzápětí málem dokončil Watson, jehož od potupné vlastní branky zachránil jen bystrý zákrok Kingsona. Ten byl však stejně hned v 76. minutě krátký proti Beattieho hlavičce z velké blízkosti po skvělém centru Etheringtona.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele