36. kolo
09.05.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Sunderland AFC 0:0

Sunderland si na své konto připsal v boji o záchranu další nesmírně cenný bod. Ten vyválčil v souboji s Boltonem, proti kterému uhrál bezbrankovou remízu.

Trenér Sbragia se dnes rozhodl pro změnu a do utkání poslal od úvodních minut pouze jediného útočníka, a to dlouhána Kenwynea Jonese. I přesto ale byl Sunderland v první půli gólu přeci jen blíže. Bránu Jaaskelainena několikrát nebezpečně zaměstnal středopolař Kieran Richardson. Svůj první projektil na bránu finské jedničky vyslal už ve 12. minutě, scházela mu ale přesnost. Krátce na to si vedl obdobně, pro změnu však poslal míč příliš vysoko.

V 21. minutě už byl ovšem hodně blízko branky Grant Leadbitter. Z levé strany pokutového území nakonec však trefil pouze boční síť. Uběhlo pár sekund a v zakončení se objevil opět aktivní Richardson, jenže svou velkou příležitost spálil, jelikož míč poslal opět nad. V 28. minutě se Sunderland málem dočkal penalty. Faul Samuela na Bardsleyho ale rozhodčí jako penaltový neposoudil. Těsně před přestávkou se skóre pokoušel bombou z velké dálky otevřít ještě Bardsley, jenže i jemu scházela přesnost.

Bohužel ani po změně stran se diváci gólu opět nedočkali. Na Reebok Stadium se navíc ani žádný extra záživný fotbal nehrál. Oba celky se zřejmě spokojily s remízou, a tak se nehnaly do žádných velkých útočných akcí. I proto bylo k vidění šancí, ze kterých by mohl padnout nějaký ten gól, skutečně jako šafránu. K tomu všemu si dost možná přivodil další zranění hostující útočník Jones, kterého musel v průběhu druhé půle vystřídat Djibril Cissé. Nejblíže rozhodující brance byl v nastaveném čase domácí obránce Gary Cahill. S jeho hlavičkou si ale nakonec dokázal Fulop poradit a opět neinkasoval.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Lahvac-CZ

Vsadím na Bolton. Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton jistí záchranu 2:1 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Další existenční zápas pro Black Cats !!! Jestli to Cats myslí se záchranou vážně, tak by se měly pokusit navázat na vítězný zápas z ledna 2009 v FA Cupu, kdy jsme Bolton doma porazili i díky brankám Kenwyne a Djibrila 2:1. Tip - O:1, gól Jones v 88. min. HA´ WAY THE LADS !!!

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele