Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2016

skupina C
08.09.2015 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Makedonie - Španělsko 0:1

Španělsko udělalo výrazný krok k postupu na závěrečný šampionát ve Francii. V Makedonii ovšem jako jednoznačný favorit nijak výrazně nedominovalo, o jediný gól utkání se postaral Juan Manuel Mata. Hosté mají na čele v současné chvíli pětibodový náskok na třetí Ukrajinu, domácí naopak jen s třemi body na kontě zůstávají poslední.

Byla to přitom jen taková pološance, po níž byl v 8. minutě zásah připsán na konto Maty. Ten původně z pravé strany chtěl pouze centrovat, nicméně míč se nečekaně obloučkem na zadní tyči snesl až do sítě, kde gólman Pačovski už situaci nezachránil. Svěřenci Vicenteho del Bosqueho od té chvíle hodně polevili.

A některých naprosto zbytečných chyb soupeře mohli Makedonci jednoznačně využít. V dobré možnosti se například ocitl Petrovič, ovšem svůj pokus nedokázal usměrnit o něco níže, než by bylo třeba. Před přestávkou na druhé straně zahrozil Daniel Carvajal, avšak jeho střela, možná spíše centr, skončila na břevně.

Ani druhý poločase nenabídl žádnou ofenzivní podívanou. Španělsku jako by bohatě stačilo těsné vedení a byli to překvapivě spíše domácí, kdo mohl skórovat. V největší příležitosti ale z přímého kopu selhal Hasani, který zamířil jen nad. Brankář de Gea jinak neřešil složitější situaci, mimochodem si na své konto nepřipsal jediný zákrok.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
veikko

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele