Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
03.09.2010 20:45 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

San Marino - Nizozemsko 0:5

Utkání San Marina proti Nizozemsku mělo očekávaný průběh. Vicemistři světa nasázeli fotbalovému trpaslíkovi pět branek a v pohodě si připisují tři body. Hattrickem se blýskl Klaas-Jan Huntelaar, po jedné trefě zaznamenali Kuyt a navrátilec Van Nistelrooy.

Nizozemci se ujali vedení v 15. minutě, kdy byl v pokutovém území stažen Huntelaar a sudím Simonem Evansem nařízenou penaltu v klidu proměnil liverpoolský Dirk Kuyt - 1:0 pro Nizozemsko. Hosté pochopitelně udávali tempo utkání a San Marino jen bránilo. Druhou branku vstřelili favorizovaní hosté po dobře rozehrané standardní situaci, kdy Kuyt absolutně nikým nehlídán převzal míč a přesnou přihrávkou jej naservíroval Huntelaarovi před prázdnou branku. Nový útočník Schalke 04 zvýšil na 2:0 a tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Ve druhém poločase přidali Nizozemci ještě tři branky. Hned ve 47. minutě zaznamenal svůj druhý zásah v utkání krásnou střelou Klaas-Jan Huntelaar a bylo to 3:0. Stejný hráč završil populární hattrick v 66. minutě, kdy se trefil po zemi k pravé tyči - 4:0. Hra kočky s myší pokračovala a skončila až v devadesáté minutě pátým zásahem. Dobrým výběr místo jako vždy prokázal reprezentační navrátilec Ruud van Nistelrooy. Díky výhře 5:0 se Nizozemsko vyhouplo do čela kvalifikační skupiny E.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc ajax

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele