Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
03.06.2011 20:50 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bělorusko - Francie 1:1

Francie ani napodruhé nedokázala porazit Bělorusko, po prohře v úvodním duelu kvalifikační skupiny D nyní pouze remízovala v odvetě na půdě soupeře. Skóre otevřel vlastní gól francouzského obránce Abidala, hned za dvě minuty dokázal vyrovnat Malouda, další branka již však nepadla. Francie zůstává první, Bělorusko druhé.

První velkou příležitost utkání měli hned ve třetí minutě domácí Bělorusové, Timofey Kalachev však zamířil nepřesně. O chvilku později se sám před Llorisem ocitl Andrey Voronkov, z vyložené pozice ho ale nepřekonal. Domácí začali skvěle, otevřít skóre mohl i Igor Shitov, také jeho však vychytal skvělý Hugo Lloris. Sérii čtyř neproměněných šancí Běloruska ukončila nepřesná střela slávistického obránce Trubily.

Ve dvacáté minutě se již domácí dočkali zasloužené první branky, Kalachevův volný přímý kop z levé strany propadl až na zadní tyč, kde ho chtěl odvrátit Eric Abidal, ve snaze vykopnout míč z brankové čáry si ho však srazil do vlastní sítě. Už o dvě minuty později ale odcentroval z pravé strany Sagna, Benzema přiklepl míč proti noze Maloudovi a jeho dělovka z hranice šestnáctky zapadla přesně k tyči.

V průběhu druhého poločasu jinak nudný zápas oživoval Karim Benzema, jenž se dostal během druhé pětačtyřicetiminutovky hned ho šesti (šesti!) velkých příležitostí, pokaždé si však buď vylámal zuby na skvělém domácím gólmanovi Veremkovi, nebo ve vyložené pozici zamířil vedle. Bělorusko se tak rozešlo s Francií smírně 1:1 a i nadále živí naději na postup, drží totiž druhou příčku o čtyři body právě za Francií.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Belorusko vyhralo ve Francii 1:0 a tak samo dopadne zapas v Belorusku..tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

jasna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

v pondeli jsem Francii sazel za 1.75 a dneska uz byl jen 1.49

Reagovat
smazaný uživatel

tipáč to zvedl na 1.66

Reagovat
smazaný uživatel

já to mám za 1,56 u Tipáče. Vsazeno v úterý

Reagovat
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Bělorusko na Francii umí a ani v tomto zápase jim nepovolilo si odvézt 3 body a za to su rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele