Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
12.09.2007 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Anglie - Rusko 3:0

Angličané přehráli ruský tým 3:0 a navázali tak na sobotní vítězství nad Izraelem. Dnešní triumf posunul domácí reprezentaci na druhé místo dva body právě před Rusko, vedoucí Chorvati maji luxusní šestibodový náskok..

Diváky ve Wembley poprvé rozveselil už v sedmé minutě Michael Owen. Útočník Newcastlu dopravil do sítě Barryho rohový kop a poslal Alglii do vedení. O několik okamžiků později měl velkou příležitost zvýšit skóre Emile Heskey, ten ovšem proti ruskému brankáři Malafajevovi neuspěl. V 19. minutě mohli Rusové srovnat na 1:1, jenže rozhodčí Hansson kvůli ruce neuznal gól Zyrjanova. A tak znovu udeřili domácí, a znovu to byl Owen, jeho trefa ze 31. minuty byla již jeho jubilejní čtyřicátou v reprezentačním dresu.

Po změně stran Rusové se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale hráz anglické obrany byla natolik pevná, že nedovolila soupeři vstřelit kontaktní branku. V závěru utkání zpečetil výhru Albionu 3:0 Rio Ferdinand. Ruská federace si tak připsala svou první porážku v kvalifikaci a klesla na třetí místo.

Autor: David Křížka

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Rehy

Anglie si to doma pohlídá a vyhraje. Ale bude to těsný výsledek.

Reagovat
HOST*Lion

tak tenhle zápas bude na ostří nože,přímej souboj o 2 postupový místo skončí podle mě hubenym vítězstvim Anglie 2:1

Reagovat
HOST*bary72

England musí vyhrát, nic jiného si celý Albion nepřipouští, ale Rusové se lehce nepoloží, tip 2:1.

Reagovat
HOST*petr lang

remiza jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Anglickou reprezentaci moc nemusim... Ruskou taky ne... takze?? Remiza: 1:1 ( Owen - Kerzhakov )

Reagovat
HOST*empty

jsem rad ze se owen dal dohromady, jeden z nejsympatictejsich v anglii...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele