základní skupiny - skupina A, 3. kolo
20.07.2008 20:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Španělsko "19" - Bulharsko "19" 4:0

Španělé alespoň poslední utkání ve skupině zvládli a zajistili si účast na mistrovství světa do 20 let, které se bude konat příští rok v Egyptě. Výhru 4:0 na Bulharskem zařídil dvěma góly Emilo, jeden přesný zásah si na konto připsal Aaron a Merida.

Největší favorité turnaje do utkání vletěli velmi aktivně a v podstatě už po dvaceti minutách bylo rozhodnuto. Poprvé se prosadili v 13. minutě. Aaron Niguez sice neměl ideální palebnou pozici, ale i přesto se odhodlal ke střele a udělal dobře. Přesnou ranou trefil růžek brány Karadžova a Španělé se ujali vedení.

To pojistil za pouhé tři minuty kanonýr Emilio a bulharské naděje na vítězství tak klesly na minimum. Ale mohlo být ještě hůř, zanedlouho musel Karadžov vytáhnout dobrý zákrok také proti Meridovi, který pálil opět nebezpečně těsně před přestávkou, ale tentokrát mu scházela přesnost a z celé jeho šance nic vážného nebylo.

V 52. minutě Emilio zvýšil svým druhým gólem už na 3:0 a při pohledu na předváděnou hru bylo jasné, že Bulhaři se už na odpor nezmohou. Od velkého debaklu je navíc několika skvělým zákroky zachránil až gólman Karadžov. Čtvrtý a poslední hřebík do bulharské rakve přidal v 63. minutě aktivní Fran Médira, jenž se prosadil přízemní střelou. Hattricku se málem dočkal kanonýr Emilio, jeho skvělou šanci ale lapil opět Karadžov. Závěr utkání se dohrál až na červenou kartu Sota v poklidu a ani jeden tým gól už nepřidal.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taj španělé přijeli jako největší favoriti a budou odjíždět s ostudou, dnes prohrají 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej zápas a slušná návštěva na viktorce. zaujali me ctyri hraci. 1)c.10 - Aaron. Chytre videl ze brankar je venku z brany a sikovne ho preloboval.skoda ze se zahy zranil 2) c.11-Aquino - co dokazal na levy strane.pri tretim golu-parada-krasne zpracovani, presny centr. a pote dale neustale brousil po lajne.ke konci vypomahal i obrane 3)c.16 - Médira-dric celeho utkani dostal odmenu v podobe golu, kdy si efektne polozil na zem obrance. a konecne 4)c.9-Emilio. Rozbijec obran.typicky hrot a smrtici v koncovce. hrac ktery pude rychle na odbyt tak tohle sou talenti budoucnosti. sem rad ze sem je poznal odted je budu peclive sledovat.jo a jeste c.8. jistota v zalozni rade.poctivy pracant

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele