základní skupiny - skupina B, 2. kolo
17.07.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anglie "19" - Itálie "19" 0:0

Stejně jako střetnutí českých mladíků s Řeckem skončilo utkání Anglie s Itálií bezbrankovou remízou. Ani jeden z týmů si nevytvořil dostatek stoprocentních příležitostí na to, aby vstřelil branku. V utkání chyběla především přesnost v zakončení.

Od úvodního hvizdu byla hra na obou stranách velice vyrovnaná. Oba týmy musely útočit, jelikož v prvních utkáních nevyhrály. Otevřít skóre zápasu mohl už po čtrnácti minutách hry Gibbs, ale jeho rána skončila na břevně italské branky. Ve 21. minutě zahrozili Italové. Akci zakončoval Okaka Chuka, ale nepřesně. Angličané byli přeci jenom o něco aktivnější a brankář Fiorillo se musel ohánět. Akci střídala akce, na druhé straně mířili mimo Forestieri a znovu Okaka, ale vždy nepřesně. Po prvních pětačtyřiceti minutách diváci branku neviděli.

Ve druhém poločase zažili diváci větší vzrušení až v 61. minutě. Ke střele se dostal Sturridge a brankář Fiorillo musel vytáhnou dobrý zákrok. O dalších osm minut později to zkoušel Gibbs, ale ani on nebyl úspěšný. Dále následovaly nepřesné střelecké pokusy Paloschiho a Forestieriho. Poslední slovo měl anglický výběr, Sinclarovu střelu skvěle zlikvidoval pozorný Fiorillo. Itálie ale ani Anglie branku nevstřelily a podobně jako český výběr s Řeckem remizovaly 0:0

Autor: Ondřej Linhart / önlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele