5. kolo
27.09.2020 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Na Matmut Atlantique gól nepadl. Bordeaux hrálo s Nice 0:0

Bezbrankovou remízou skončilo utkání na Matmut Atlantique mezi domácím Girodins Bordeaux a OGC Nice. Znovu se tak potvrdilo, že Girodins na svého soupeře dlouhodobě neumí vyzrát. Výsledek je spíše ztrátou obou celků, domácí potřetí v řadě na svém stadionu nevyhráli a Les Aiglons zase třikrát orazítkovali brankovou konstrukci.

Bordeaux naposledy zvítězilo v lize nad Nice v roce 2014 a šestileté čekání neukončilo ani v neděli krátce po poledni. Šance ale mělo, v 10. minutě si navedl balón ke střele De Préville a brankář Benítez robinsonádou skvěle vyrazil, načež si poradil i z dorážkou - hlavičkujícím Kaluem. Nice kontrolovalo po půlhodině hry rovněž povedenou ranou Lees-Meloua do tyče. Dvě velké šance na obou stranách zůstaly nevyužity a více už první poločas nenabídl.

Do druhého poločasu vstoupily týmy beze změn a v 54. minutě mělo Bordeaux další velkou šanci. Toma Bašić nebezpečně vypálil a Benítez musel opět zasahovat špičkami rukavic. A podobně jako v první půli Nice kontrolovalo střelou do tyčky, kterou měl tentokrát na svědomí Lopes.

Čtvrthodinu před koncem spálil další možnost "Orlů" Kasper Dolberg, který měl tu smůlu v tom, že střelu poslal přesně do středu branky, kde stál brankář. Rozhodnutí nepřinesl ani zajímavý závěr utkání. V 86. minutě přinutil k dalšímu zákroku Beníteze Jimmy Briand a vzápětí Amine Gouiri poslal balón do břevna. OGC Nice mělo smůlu, že v zápase třikrát orazítkovalo brankovou konstrukci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele