7. kolo
26.09.2018 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Lille OSC 1:0

Druhou výhru v řadě si ve francouzské nejvyšší soutěži připisuje Girodins Bordeaux. V těžkém utkání proti Lille mu na tři body stačila jediná branka Francoise Kamana, na kterou severofrancouzský celek nedokázal odpovědět.

Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby Lille proměnilo obrovskou příležitost už po pouhých sto dvaceti sekundách. Parádní přihrávku do vápna obdržel Pépé, ten se vůbec nerozpakoval a okamžitě vypálil, načež vyrážet musel brankář Costil. Stejný muž si pak připsal další výborný zákrok a následně nevyužité šance soupeře Les Girodins potrestali. V 7. minutě dlouho táhl akci Tchouaméni, jenž pak naservíroval balón před branku, kde byl ledabyle hlídán Francois Kamano. Bordeaux vedlo 1:0 a na tahu bylo Lille.

Costil měl v prvním poločase ještě další zákroky, ale co je zásadní, neinkasoval. Zápas ve druhém poločase ztratil tempo, nutno tedy podotknout, že Bordeaux výborně bránilo a Lille ho neměl absolutně čím překvapit. Do šancí, jaké měl severofrancouzský celek na začátku prvního poločasu, už se nikdy nedostal.

Navíc minutu před koncem uviděl druhou žlutou kartu Soumaoro a zbytek zápasu muselo Lille dohrávat v početní nevýhodě. Girodins zvládli i druhé utkání v řadě za tři body a po šesti kolech jsou na desátém místě tabulku Ligue 1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele