23. kolo
20.02.2019 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Bordeaux se dělily body, Girodins remizovalo 0:0 s Guingampem

Bordeaux doma překvapivě nedokázalo vstřelit gól poslednímu Guingampu a doma pouze remizovalo. Oba celky tak v tabulce Ligue 1 zůstávají na svém, Bordeaux na třináctém místě, Guingamp na poslední dvacáté pozici. Celé utkání v dresu domácích odehrál český záložník Jaroslav Plašil.

I když na stadionu Matmut Atlantique žádná branka nepadla, utkání nabídlo hned několik zajámavých příležitostí na obou stranách. Bordeaux sice mělo o něco více ze hry, ale stejně jako hosté se prosadit nedokázalo.

Každopádně první rozruch přinesl pád Maji v pokutovém území Guingampu, avšak hlavní arbitr zápasu nechal hru plynule pokračovat. Po půlhodině se naskytla dobrá možnost pro Karamoha, který už za ofsajdovou linií nepřesně vypálil.

Vůbec největší šanci zápasu měli na svědomí hosté a to po změně stran. Po přihrávce z pravé strany a teči jednoho z obránců se sám před Costilem zjevil Nolan Roux, jenomže balón poslal nepochopitelně nad branku! To byla příležitost, která se zkrátka musí dávat. Guingamp na to mohl doplatit v 74.minutě, kdy po rohovém kopu Plašila hlavičkoval Koundé do břevna! V poslední příležitosti utkání zase donutil Caillarda k zásahu Kamano a více už dohrávka nenabídla.

Konečná remíza 0:0 je pro Girodins ztrátou, naopak pro Guingamp cenným úlovkem. Hosté ještě boj o záchranu zdaleka nevzdávají.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele