15. kolo
01.12.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - OGC Nice 0:0

Po třech ligových porážkách se podařilo Guingampu konečně bodovat. Nestál proti němu přitom nejpříjemnější protivník, Nice totiž zajíždělo na bretaňskou půdu s bilancí pěti vítězných utkání v řadě. Nakonec oba týmy mohly být spokojeny s konečnou plichtou, neboť směrem dopředu toho ani jeden z nich moc nepředvedl.

OGC držel více míč na svých kopačkách, pravidelně se však do vyložených příležitostí nepropracovával. Domácí naopak vyprodukovali o jednu střelu na bránu více než jeho soupeř, ani oni si však ve finále nezasloužili přetavit všechny body na svou stranu. Připomeňme jen, že EAG proti hostům bodoval vůbec poprvé od roku 2015 až na šestý pokus.

V útoku hosté operovali s Balotellim a Saint-Maximinem, první jmenovaný vyzkoušel svou mušku už ve 2. minutě, ovšem kýžený a chtěný prostor minul, druhý jmenovaný se snažil skórovat ve 26. minutě, nicméně ani on neuspěl. První opravdu výraznější možnost si vytvořil Guingamp až ve 33. minutě, každopádně gólman Benítez parádně vychytal Thurama.

Ani druhý poločas s sebou nepřinesl nijak závratnou útočnou podívanou. V 74. minutě se snažil změnit bezbrankové skóre Balotelli, z přímého kopu ale poslal balón pouze do rukavic brankáře Johnssona, v 81. minutě mohl hosty poslat do vedení Boscagli, avšak bránu netrefil. V nastavení mohl Guingamp rozvášnit Traoré, hlavičkou však jen zamířil do Beníteze.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ted by mohlo Nice rupnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele