18. kolo
17.12.2017 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - Girondins Bordeaux 1:0

Nice se díky další vítězné Balotelliho trefě vrátilo do boje o poháry. Bordeaux naopak v průběhu podzimu začal docházet dech a první půlku sezony zakončí ve spodní části tabulky.

Orli nejprve potřebovali být vypráskáni 0:5 od Lyonu, aby se probrali k lepším výsledku. Sice to - s výjimkou utkání s posledními Metami - nebylo ani jednou tak přesvědčivé, jako v minulé sezoně, ale čtyři výhry v řadě rozhodně nejsou špatným počinem. Gourvennekův celek oproti tomu herně strádá a pranic nepomáhá ani změna rozestavení.

Proti Nice měl přitom první příležitost Youssouf Sabaly. Alassane Pléa pak po půl hodině hry v dobré pozici také selhal, což by se mu před rokem patrně taky nestalo. Ve 36. minutě rozehráli domácí parádní akci, která vedla k onomu jedinému gólu utkání. Začala přesným centrem na levé straně hřiště.

Odtamtud nakopnul Maxime Le Marchand balon z voleje před bránu, kde Pierre Lees Melou přiťuknul na osamoceného Maria Balotelliho, pro něhož nebyl problém z nějakých dvou metrů doklepnout kulatý předmět rovněž z první za Priorova záda - 1:0. Po hodině hry musel Prior zase zasahovat proti Balotellimu. A následnou dorážku napálil Lees Melou do tyče.

Na hřiště se pak dostal po zranění kotníku Brazilec Malcolm. Spasitelem Bordeaux se ale nestal. Lucienu Favremu pak nemuselo vadit, že ve zbytku zápasu neproměnili své možnosti Lees Melou a Pléa. Les Aiglons ještě zajíždějí do severofrancouzského Lille. Les Girondins se pokusí o šestou výhru doma proti Montpellieru.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele