32. kolo
07.04.2018 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

EA Guingamp - ES Troyes 4:0

Jestliže Troyes pomýšlelo proti Guingampu na bodový zisk, muselo být hodně zklamáno. Nejenže body nezískalo, ale ještě přitom utrpělo čtyřbrankový příděl. Guingamp měl po celých devadesát minut zápas plně pod kontrolou.

Guingamp ovládl zápas zcela zaslouženě, sestupem ohrožený celek jasně přehrával a nebýt některých zákroků brankáře Zelaznyho, mohlo utkání skončit ještě větším rozdílem. Opora Troyes měla první velkou práci po střele Greniera a obstála. Bezbrankový stav ale dlouho nevydržel, po rohu Greniera se do balónu opřel z první Nicolas Benezet a Guingamp rázem vedl.

Hosté poprvé zahrozili až ve 28. minutě a hlavička Nianého nebyla vůbec špatná. Svůj um ale ukázal i Johnsson. O chvíli později pálil těsně vedle Confais a nic dalšího už první půle nenabídla.

Guingamp přidal druhou branku krátce po změně stran. Blais využil zaváhání hostujícího brankáře a střelou do prázdné branky navýšil domácí náskok. Domácí drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou a na řadu přišly zákroky Zelaznyho. Ten v tutové šanci vychytal Ngbakota a ještě držel jakési naděje Troyes nad vodou. Ty se mohly výrazně zvýšit po Darbionově pokusu, scházelo však přesně trefit branku. Darbion pak měl ještě jednu příležitost, ale znovu s ní nenaložil optimálně a tentokrát si vylámal zuby na Johnssonovi.

V závěru zápasu nabralo skóre v neprospěch hostů hrozivých rozměrů. Po rychlém přečíslení si Zelazny připsal další úspěšný zákrok, avšak proti dorážce Ngbakota už byl bez šance. V nastavení pak udělal definitivní tečku za zápasem Jimmy Briand, jehož branka znamenala konečný výsledek 4:0 pro domácí. Troyes zůstává po porážce ve velkém sestupovém ohrožení a po bodech se bude muset rozhlédnout jinde.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele