16. kolo
02.12.2015 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - Girondins Bordeaux 1:0

Bordeaux se dostává do velkých problémů. Po domácím debaklu s Caen nepotěšilo své fanoušky ani na půdě Bastie, o jejíž výhře rozhodl jediným gólem Florian Raspentino. A aby frustrace hostů nabrala ještě větších rozměrů, padla tahle branka pouhou minutu před koncem. Les Girondins mají aktuálně jen tříbodový náskok na bezpečné pásmo.

Ne že by si korsický celek mohl nějak vesele plesat. Co se týče bodového zisku, je na tom totožně jako jeho soupeř, akorát má lepší skóre. A v tabulce se díky téhle výhře dostal právě před něj. Na druhou stranu se v poslední době jeho výkony zlepšují. Mužstvo kouče Willyho Sagnola naopak dál zabředává do hluboké krize.

Utkání se muselo líbit snad jen těm největším fotbalovým fajnšmekrům defenzivního fotbalu. Když by mělo dojít na nějaké celkové hodnocení, byla Bastia, která získala teprve své třetí vítězství za posledních třináct ligových kol, jen tím šťastnějším celkem. Vyrovnaný souboj dopadl pro Bordeaux zkrátka hodně hořce.

To, že se hosté v ofenzívě skoro vůbec neprosadili, bylo způsobeno i absencí vykartovaného Khazriho, s pouhými čtyřmi góly nejlepšího střelce týmu a prakticky jediného nebezpečnějšího hráče. Nepřítomnost hned tří obránců Saného, Palloise a Pabla defenzívě určitě na klidu nepřidala.

Svůj první zápas v dresu Bordeaux si prožil mladý bek Hassani, jenž přišel na hřiště pouhých patnáct minut před závěrečným hvizdem, právě on ale zavinil v 89. minutě pohromu. Po dlouhém centru do šestnáctky pod tlakem Peybernese trestuhodně uklouzl, k míči se tak propracoval Raspentino, jenž se z vyložené pozice nemýlil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele