27. kolo
19.02.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - OGC Nice 0:0

V září minulého roku nabídl vzájemný souboj obou soupeřů hned sedm branek, teď napínavý zápas mezi Bordeaux a Nice skončil bezbrankovou remízou. Na jejich průběžném pořadí v tabulce se tak nic nezměnilo. Hosté, postrádající svou největší hvězdu Ben Arfu, protáhli své čekání na vítězství už na tři kola.

První větší šanci si vytvořil OGC. V 8. minutě se k zakončení hlavou dostal Baysse, který mířil pod břevno Bernardoniho svatyně, nicméně domácí gólman vytáhl perfektní reflexivní zákrok. Ve 22. minutě se v šestnáctce tlačil do šance Germain, jenže záložník Vada svého soupeře včasným zákrokem zastavil.

O pár chvil později se Bodmer, jenž v sestavě vlastně zaujal běžnou pozici Ben Arfy, snažil uvolnit nabíhajícího si Germaina, ovšem Bernardoni byl zase pozorný, včas vyběhl z branky a podnikání hostujícího celku zabránil. Svěřenci Willyho Sagnola jinak zapnuli na vyšší obrátky prakticky až po půlhodině hry.

Šest minut před obrátkou se z přímého kopu snažil prosadit Touré, ovšem mezi třemi tyčemi zasáhl gólman Cardinale. Následně Touré na křídle hezky našel Diabatého, ten ovšem jako by nevěděl, jak celou akci zakončit, a tak se mu pod nohy vrhl vyběhnuvší Cardinale. Bordeaux pokračovalo ve stále se zlepšujícím výkonu i po změně stran.

Ve 48. minutě Cardinale tak trošku podcenil centr Poundjého, který určitě mohl sebrat do rukavic, míč tak dopadl k nohám Diabatého, jenže ten v koncovce selhal a zamířil jen nad. Hostující lodivod Claude Puel se snažil hru oživit mládím, a proto do hry po hodině hry poslal Caddyho a Waltera.

Mužstvo z Azurového pobřeží opravdu částečně ožilo a v 68. minutě se po centru Ricarda Pereiry ocitl v dobré možnosti Pied, ovšem z voleje pálil mimo. Pár okamžiků na to pálil ze střední vzdálenosti Seri, balón se však odrazil od Germaina do náruče Bernardoniho. Germain v 81. minutě následně zase nevyzrál na domácího brankáře, bordeauxský Touré pak pálil nad.

Autor: Viktor Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele